Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klix ima sve osim objektivnih novinara...zapravo,vi i nemate novinare...Moze se i sa O.Š. samo prepisati šta pošalju iz centrale
Oni samo prenose izjave bez ikakiv analiza i objasnjenja. oni su jednostavno megafon populisticke politike. nesto kao u stilu twittera
Pohvalno sto ulazete u radnike. Kvalitet vam se trenutno nalazi na nivo copy-paste. daleko ste jos od pravog zurnalizma koj ljudima i drustvu pomaze.
Ne ulazu uopste vidi se da nisi procitao clanak, trening u potpunosti finansira Google jer je klix parter i dio google-ovog advertising programa
Iiiii...Jeste li šta naučili 😁
Nadam se da je novinar inicijala D.J. prisustvovao ovoj edukaciji. A da njemu i ostalim novinarima glavni izvor informacija ne bude TikTok i Instagram. Da nas malo popuste sa informacijama o Pjanicu. da im naslovi ne bude kao kosmice objave… i da oni koji pojma nemaju napuste klix a ostali porade da klix bude najbolji.
I? Jeste li šta uspjeli skontat' za tih desetak dana?
80 miliona se ima za propagande
klix je balijsko smece finansiran parama iz one vrece za mog bookira
Copy paste zakon i lezi lebu da te jedem....
Kad će kurus protiv mobinga i burnouta?? Pitam za jarana.
Englezi su ipak glavne maconje…
Bosnjacki interes svih interes treba da bude Bosnjacki medijski prostor. To znaci Bosnajcki Web Portali, Bosnjacke Televizije, Bosnjacki Radio, Bosnjacke Novine itd.. ovaj medij tu nikako ne spada iako su Bosnjaci od njega napravili ovo sto jesu danas.
Znaci bit ce antiruske propagande
Kakav ba jedini medij (??!!) iz jugostocne Evrope. Pa klix-ovci se najprije moraju elementarno obrazovati (znat slozit smislenu recenicu). Opismeniti.
Po principu only bad news are good news jel tako?
Umjesto da su unajmili nekog profesora maternjeg jezika da him jedno godinu-dvije daje časove pravopisa.
Jel to ono sto SAD placa za suzbijanje ruskog uticaja?