Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
To se cekalo. Sad jos i drustvene mreze i mogu pogasiti svjetla u Rusiji. Samo ostro.
Kad ih oni pogase i mi cemo pajdo.
Kad bude protest influenserki past ce vlada
Hahah čitam komentare đikana ovih dana kako se svakim slovom trude objasniti kako je Rusija jaka kako joj sankcije ne mogu nista itd.Samo gledajte đikani,vi ste slijedeći :)))
Apple se proizvodi u Kini ...
Mnogo glup komentar, sve se proizvodi u Kini.
E kad Apple nece ruskih para onda znaj da su sankcije uspjesne!
Ne Opravdavam napad Putina na Ukrajinu,ali je naivno reagovao na Američke provokacije ,NATO je izašao na granice Rusije i oni su se osjetili ugroženim (kao sto se naši hrvatici osjećaju ) I upao je u zamku Amerike,sad sve ove sankcije ekonomske tehnološke su gore od rata,Amerika gdje je god došla nije donila mir ,već razdor i smutnju…a Putin se našao u slijepoj ulici!
Hajde malo geografije , sa kojim državama graniči Latvija i Estonija i da li su one članice Nato saveza ?
I sad i ja trebam nekog klat jer srbija ima s400 koji može dobacit do Minhena?
Mangupi.
Sto se tice tehnologije najteze ce pasti to sto Intel nece prodavati svoje mikrocipove u Rusiju. Trenutno u Moskvi svaki laptop i mobitel je kupljen i nema na stanju u prodavnicama
Bgm nisam očekivao ovolike reakcije svijeta a bit ce ih jos nece Rusi jos 100%osjetiti ove sankcije ali vremenom ce ih sve vise tusiti njih i njihovu ekonomiju ako putko se sam ne povuče i ne odustane mislim da ce milionima Rusa doci do grla i da Ce ga skinuti.
Ako ih ovo ne zaustavi, ništa neće.
Nuklearni rat sve blizi !!
Hoš da kažeš Rusija sve jadnija?
Nek uzimaju šaomi