Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Isparilo 66 milijardi zbog gripe koju ste vi predstavili kao najvecu katastrofu placeni od farmaceutske ibdustrije da bi oni u dzep stavili te iste pare?
Sve sami paraziti u Briselu, koji zive na grbaci poreznih obveznika
NEMA VIŠE KONGA i ubijanja 10 miliona ljudi crnaca, iskorištavanja resursa. Nema većeg olosa od Belgijanaca i dan danas.
Samo printaj
Haha
HP Laser Jet Pro
Nek posude od Pfizer Biontech i ostalih sličnih za koje su lobirali
Ovi lagano postaju kao SFRJ krajem 80-ih...
Zasto, da mozete milijarde slati u Ukrajinu i Izrael????????????
Vise novca ? Bez pokrica kao USA?
pzuda pohlepa ludost mrznja i na kraju zavist dolaze od prevelike potraznje za lovommmm ba
Da finansirate ratove, krize protiv interesa i protiv njenih gradjana i njihove volje? Zasto bi drzave davale novac nekome kako bi s tim istim novcem neko drugi raspolagao i dijelio ga? Npr. finansirati ratove na bliskom istoku, africi, a onda finansirati asocijacije koje pomazu i organizuju imigracije od tamo? Unistavanje penzionih i socijalnih sistema, poljoprivrede, uvodjenje numerickoga pracenja i kontrola europskih gradjana itd.
Kad nestane novca onda problemi kao u braku, raspad sistema svatko sebi. A onda ce se pojaviti žohari koji su vjernici naravno i nacionalni do duse ograniceno rasisti i dobri za svoj narod koji stiti kršanstvo 🤣 Sve kad se to pomjesa bit ce kao Bosni. A njihov šmit ce biti Amerika ili Rusija, ooopa Djoko😅
I meni je potrebno više novca. Koliko više, ne znam.
Nadam se da BiH nece uci u EU.
Ne moraš da se nadaš. Svakako neće.
Skini meni s plate, uredu je