Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo keš, sto meni treba iko da zna, koliko para imam. Prije je bilo bolje platu u koverti dobijes sad prvo ti od plate otkine banka 3 KM da bi mi vodila racun pa me uslovljavaju za moje zarađene pare. Sistem nas tlaci!
Samo gotovinsko placanje preferiram i to bi svima savjetovao
Pa kad je kroza krneula svi digli pare sa racuna. Ne krece se nigdje nego je u jastusnicama umjesto u bankama.
Ima narod para mnogo više nego što oće da priznaju. Oni što najviše kukaju, ti su naj sumnjivih.
Pa zato raja ima love, ne znaju ni oni odkud im smanjuj plate i penzije 🤮
inflacija dolazi
Kes ne zablokira. Kes ne pokazuje sta si kupio za rucak. Hakeri ne dolaze do pina za kes.Automat moze progutat karticu ali ne i kes. Kartica je korisna stvar dok postoji i kes.
Placanje karticama je dobro dok je opcija uz opciju placanja u kesu, a istiskivanje opcije placanja u kesu nece biti dobro.
sto znaci da se nastampalo novca zato je niflacija 200 posto
Počeli se otvarati štekovi
Ovo nije lose zbog nase monetarne polise i zbog trenutnog finansijskog stanja u svijetu. Ekonomija je ziva tvar i nasa reciprocnost prema euru je direktno vezana za zlatni standard. Inflacija vezana za fakture se polako smanjuje kvartalno sto znaci da se nasa elonomija polako ali sigurno obnavlja samo treba vremena.
za sve mehanicare: https://worksupply.eu/
Ma samo nek ja i dalje tocim na racun drzave.Tako da i dalje neznam kako izgleda novcanica.I ima li inflacije.Jos kad bi netko narodski napisao ivaj tekst koji ovako nista ne znaci.A ima tu svega.
Ne možeš nigdje platiti iz vreće,mora se znati porijeklo
Ma ima ba para. Nikad vise mozda samo sto nema vise srednje klase. Imas bogate i siromasne.
Masa je mama
BiH tačno zna koliko je KM tiskala a koliko je u Bankama. Za dolare i sad i euro je teško znati koliko je valute još u prometu. Onda se samo tiska bez prestanka. Cijeli svijet drži te valute kao devize pod jastukom pa nisu u prometu. Kad bi se sad kompletan dolar stavio na tezgu imale bi SAD inflaciju od nekoliko hiljada posto
Ali ta masa danas vrijedi 20% manje nego prosle godine