Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dolar i franak moze, skandinavian valute jok
CB BiH se oglasila ...a ne ocitovala ....:(
Eliminacija keša, digitalna valuta, apsolutna kontrola bolesnih elita nad ovčicama! Sad odbij pelc, izađi na protest, kaži javno bilo šta protiv vladajućih i tvoj digitalni račun biće blokiran!
CB BiH treba ukinuti i stvar prepustit komercijalnim bankama.Ja drzave i gofana.
Norvesku krunu nece ni norveske banke.
hocel li monetarnu politiku voditi komercijalne banke??!! Kakva je to mantra o nadležnostima i entitetskim zakonima. A da budete servis svima? To vam ne pada na pamet! Ko da strani gotov novac u BiH nema veze sa vama. Svašta!!!!
procitaj tekst ponovo, pa opet dok ti ne bude jasno…
glupi bosnjo ulozio u BiH sad ne moze ni devize da svoje koristi u njoj, jesu vam ga suknuli ali posteno, a bilo je vrijeme jedno vrijeme se lajalo svim ustima na dijasporu dok su druga usta bila puna hvale priliva novca iz te iste dijaspore.
Cuj ”deprecirala” pa nije ni cudo sto pojma nemate kad ne znate ni objasniti razloge.