Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad će ograničiti cijenu uplatnice u bankama, zar je normalno da Unicredit i Raifeisen naplacuju po 4 ipo KM uplatnicu za bilo koji iznos. Ako trebas nekom uplatiti 20 KM uzmu ti 4 ipo marke, ?? Klasična pljačka prvo uvedu monopol sve u mora biti preko banke
sto ne koristis mobilno bankarstvo. sto uopste cekas salter. hajde ti plati te ljude sto rade na salteru.
u EU sam. račun u domaćoj banci sam otvorio bez posjete "poslovnici". nikada ovdje u banci nisam bio, godinama! sve euro transakcije su instant i besplatne, pa i podizanje novaca na bilo kojem bankomatu. mjesečna naknada, kad sam račun otvorio je bila 1,95 eura, sad je 2 eura više.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cim se komercijalne banke zahvaljuju znaci nije dobro za obican narod
Allah je zabranio kamatarenje...
Kad ce te smanjiti priliv doznaka iz Inostranstva? Meni svake sedmice dodje uplata na nas racun 38 maraka uzme nasa banka njemacka 4 eura 46 Maraka puta 4 184 Marke Godisnje 2000 Maraka. Kaze sef Firme nemoze da vjeruje da smo u rangu Africki Drzava a u srcu Evrope. Svi ostali radnici od transakcije im odbije 0,75 centi!
Platil se kakavog poreza na te prihode?
Hifa digla cijene goriva. Hljeb u pekarama poskupio pola marke nakon ovog dramaticnog poskupljenja
Bingo like this!
Jel ovo znači da komercijalne banke moraju smanjiti trenutni iznos naknade za uplatu u domaćem platnom prometu?
posta je zakon, do 50 KM 1,50 KM provizija, nadam se da je nece mijenjati
Raiffeisen 5 KM za transakciju naplacuje....
HOHOHOHOHOHOHOHO...Čika Staljine vrati se
dajte nam jos nameta...