Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je sa platama radnika u bankarskom sektoru, ima li kakav sindikat za radnike. do kada će uprave banaka imati plate po 20-30 hiljada maraka a radnici da rade za 800-1000 i koja inspekcije je nadležna za ovaj sektor, kome da se jave obespravljeni radnici kojima nije plaćen prekovremeni rad, rad vikendom čak i rad nedeljom. zašto se plate uposlenih u bankarskom sektoru javno ne objave, i državne/kantonalne i privatne... kad mogu uposlenici JP zašto ne mogu i uposlenici banaka...
Dodaj četri, pet na ovih sedam i dobiješ pravu inflaciju.
Ma boli briga ovaj narod za bilo sta, ionako mnogi ne znaju kako ce to uticati na njih tako da samo rokaj, cepaj te cijene u nebo. Dok narod nije na ulici sve je ok...
Inače institucija koja plasira plaćene članke na Klix i drugim portalima, te plaća da se pozitivno o njima piše, dok na isti način blokiraju informacije o svojim kriminalnim radnjama.
Daj nam reci koje su to radnje? Ako oni blokiraju oa de ti iznesi ovdje. Ionako si zasticen pod nickom.
to inflacija 7% mozete levatima pricati...
da si zavrsio srednju skolu kako treba sam bi mogao izracunat prema cijenama na trzistu
Jedina institucija u Bosni i Hercegovini koja radi kako treba na čelu sa guvernerom dr. Senadom Softićem, svaka čast.
Možda i najveći kriminalac od svih koji su uhljebljeni u ovom sektoru. Namještanje konkursa, javnih nabavki, mobing radnika... sve uže specijalnosti navedenog gospodina.