Komentari (46)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izaci ce toalet papir sa uzorkom rublje 😊
Gdje god na svijetu izvadis dolar imas prolaz. Ko je prosao svijeta zna o cemu pricam. A za rublju nemam komentar!
Ti misliš sutra se probudiš i u svijetu vlada nova valuta. Tranzicija može potrajati i godinama ali ti garantujem da će svijetom zavladati i Rublja i kineski Yuan. Rublja već sada ima brz rast vrijednosti, nikad nije bila jača u posljednjih 10-15 godina. A yuan već polako dobiva svjetska tržišta
Saudijska arabija i ostale zemlje razmatraju da prodaju naftu u kineskim yuanima. Trenutno sve države podržavaju da se trguje u yuanima i ruskim rubljama. Sve osim Velike Britanije, EU, Amerike, Japana i Australije. Amerika se dobro zeznula jer je dala svoju ekonomiju pod kontrolu Kineza, koji su trenutno u stanju da zaustave ekonomiju Amerike. Da bi imao apsolutnu moć moraš vladati vojskom, religijom i ekonomijom. Zato Amerika uskoro neće imati tu moć jer su jedan stub dali Kini.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Evo crkajemo za rubljom
Cujemo se u Januaru ;)
rublja stoji dobro i od pocetka rata u Ukr (24.02.) sve bolje i bolje, što nije slučaj s Eurom a ni sa Dollarom (koji je ipak bolji od Eura).
Rusija je autarkija, sve resurse potrebne za život oni imaju. Nije njima puno gore nego nama kao što to pokušava Klix i drugi mediji predstavit. primjer zemlje koja nije autarkija je Kina. Da bi kina napala Tajvan pa im ovi stavili sankcije sutra bi jzbio građanski rat
Pa zamjeni sve sto imas u rublje, niko ti ne brani