Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hifa već spustila na 2.10 KM. Šta da kažem ljudi prate trendove
Hifa i Petrol dizu cijenu, za svaki slucaj!
Zašto svakodnevni izvještaji o cijeni nafte. Nit je crpimo nit trgujemo dionicama iste. A nismo ni regulativno tijelo da na bazi cijena na berzi vidimo promjene na našim pumpama.
Očekujte sutra kod nas poskupljenje
Mi imamo svoj OPEC i clanice pumpadzije da ih ne nabrajam, i imamo svoju naftu iz bušotina po cijeloj bosni pa sami kreiramo cijene...rusijo i saudijska arabijo treses li se od straha ahaha
E kad je u svijetu u padu kod nas ce da poskupi
SJETIM SE VAZDA PROFITERA KOJI SE SAKRIO U PODRUM I KRIŠOM JEO SUDŽUKU I SUHO MESO MISLEĆI DA ĆE GA VREĆE BRAŠNA ZAŠTITITI OD GRANATE I OD GRAĐANA, DŽABA! KABOOM KAD JE PLIN HEKNO BJELI OBLAK DIMA SE DIGAO, LETILE SU SUĐŽUKICE I PEČENICA. SLAVILO SE TRI DANA PILA KAFA I JELA PEČENICA SVI SE SJEĆAJU SMAJE PROFITERA IZ KAKNJA (SAD ČLAN NAŠE STRANKE U SARAJEVU)
znači sjećam se kad je bila ova cijena barela prije dvije godine cijena nafte u BIH je bila 2.10-2.20KM/l ali sad to ne moze valjda im malo koliko god uzmu od naroda
Pa nije se samo kod nas povećala cijena goriva. U Njemačkoj je npr benzin bio 1.6 eur a sad 1.8 Treba uzeti u obzir inflaciju, povećane troškove transporta, struje, plata i veće marže.... Pa i naše plate su se za dvije godine povećale minimum 30%. Ali da nas uzimaju, to je tačno.