Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ovoga sto se hvala tudjim parama
Najveci ublehas nadugo i nasiroko.
Delicu stanovnici u KS i dalje cekaju obecanu peletaru. Hvalio si se i zaklinjao u nju, i na kraju prc
Najveci ublehas nadugo i nasiroko.
Ne vjeruj trojanskim dezerterima iz Kasabe ni kad ti darove nose...
Ja ne znam da li su i jednu stvar trojansko dezertersko Kasablijske kučke ispunile od obećanog na izborima. Ne da nisu ništa iapunilu nego su državu skoro pa ugasili.
4 miliona Dubai 3 miliona sumarijada
Delic - vjeciti najavljivac i vizionar.
Najveci ublehas nadugo i nasiroko.
Bob the builder!👷
Budzet pokazuje da ce te se zaduziti Bog zna koliko jer vecina budzeta ce se podijeliti pred izbore za glasove
Još novosti od Delića. https://vlada.ks.gov.ba/aktuelnosti/novosti/ministar-delic-vjetropark-ivan-sedlo-pocinje-s-gradnjom Septembar 2022.
Još juna 2022 https://www.nezavisne.com/ekonomija/privreda/Investitor-iz-Dubaija-najavio-investiciju-vrijednu-100-miliona-KM/721147 By Adnan Delić
Ne sekirqjte se vi ... vase je do izbora i adioooooo
A mrs lopino! Vrati 8 miliona KM koje si potrosio na Dubai EXPO vodeci Konakovica, Fortu, Niksica i ostalu bagru da balaha po Dubaiu 15 dana od narodnih para. Mrs!
Po hitnom postupku izglasali budzet, bez amadmana. Imamo milione za ne profitabilne organizacije i udruzenja kao lovacko u Bihacu. Stavke gdje se tacno ne navodi kome se daje, nego se uopsteno kaze. toliko podlezan je malverzacijam ali da sve bude po zakonu. Uvijek su impresonirali ovakvi i slicni njemu kako se niimalo nestide, ko da se mi ne razumijemo. oni to najavljuju kao da je sve posteni i plate 3000 eura.zaduzili nas milijardu
Plitko ti je ovo što smatraš buđetom. Neznate vi iz Troljke dalje od siatema podkupljivanja birača. Isti ste kao i SDA! Naravno i HNS UZP.
Sta kaze druga strana medalje : koliko je zaduzenje kod MMF-a? Kaze , vozi ciko dobra kola , uuu dobra stvar , al ciko digo kredit da ga kupi , e to ne valja. Tako i sa nasim politicarima sto bi da glume investitore.