Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Centralna banka naplacuje negativne kamatne stope. A Agencija za bankarstvo nametnula uslove za kredit da ga ni Bakir Izetbegovic ne moze dobiti. De ljudi ohanite malo i pustite nam te kredite da ekonomija zivne. Sada je situacija takva da se bankarski sektor ponasa kao da smo Švicarska (svi imaju pare ne trebaju krediti), a ekonomija je kao u Ruandi. Ne ide nikako brate mili.
Suma sumare. 1. Banke koje ne daju kredite (nepristupacno trziste kapitala), 2. Kladionice (no comment), 3. Nepostojanje i nepovjerenje u berzu (za dizanje kapitala) su grobari ove drzave.
Ovo je jedan od razloga zašto 1 konvertibilna marka vrijedi 60 srpskih dinara. Pljuc...
Hahaha. Koliko glup komentar. Pa jedna Marka vrijedi i 80 japanskih jena pa nisam siguran da je BiH jača ekonomski od Japana. Inače Srbija ima devizne rezerve 17 milijardi eura, znači duplo više od BiH, plus 38 tona zlata.
paaa? to nešto znači srbijanskom seljaku ili intelektualcu? malo morgen bejbi…
Sreca da pare nisu kod nas na dohvat ruke ovim nasim postenjacinama,nestalo bi to expresno u vidu magle bez traga i glasa
Tajkuni drze u bankama,sve su to radnicke pare.Radnici mizerno placeni a proizvode prodaju po europskim cijenama.Revolucija nama treba.
I šta sve ove brojke znače za jednog prosječnog čitaoca? Mogli ste objasniti malo
Zato narod nije gladan...
Kontejneri su pretrpani kopaćima, prva smjena je u 06:00.