Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo gledam na Internetu, Nikada veće nisu bile dionice Volva
Volvo je kineski nije svedski
gdje su sad oni sto su za dionice umjesto nekretnina, nekretnina je otac i majka!
Za nekretninu moras imati ozbiljan novac, a recimo za zlato, ne moras. Kupis zlatni nakit (ne u polugama) i ne mozes biti na gubitku (mi nismo navikli da tako cuvamo novac). Svi investitiori u vrijeme krize, cuvaju novac u zlatu.... a zlato postaje skuplje a novac raste. Zlatare otkupljuju zlato po cijeni koja je bazirana na svjetskom trzistu, a cijene uvijek mozes provjeriti na internetu. Zna se koliko kosta koji karat
Dionice uvijek padaju i rastu. Čak se možeš 'kladiti' da će pasti. Inače obična cigla ima rok trajanja 100 godina tako da i nekretnine dugoročno propadaju. Mudri trgovci kupuju jeftino a prodaju skupo. I svoj kapital nikada ne ulažu samo u dionice ili nekretnine oli zlato ili devize ili ... nego rasporede . Tako se minimiraju rizici.
Nisu, ba, pale dionice VOLVA, nego VOLVO-a.
e pa i nije ba nego bolan