Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da se vi gulikože enormno obogatite
Ova BAKUTA nam svima kapu kroji :)
Mi smo ljuti na Njivu Nermina .koji nas je raskucio .ostetio. fondove ispraznio i bacio MMFu u duznicko robstvo i Covjek je jos na funkciji i pametuje.
Nek' je vama dobro, koji ste lihvari. Samo ne znam kako je narodu svejedno
Kome dugujemo sestro kakav dug? Kome duguju zemlje svijeta? Evo ako mi neko moze objasniti sta ce Kina uzeti USA na osnovu ogromnog duga? Znaci USA moze samo reci nema duga i to je to
Pa vec jednom su to uradili..bretton woods sporazum su prekinuli ameri..demokratski pljackasi
@...414: Moze reci, ali se to Americi ne isplati. U ekonomiji se radi uvjek o zaradi i profitu. Ako Amerika na primjer kaze, nema duga u nevrati ti x-milijardi dolara, onda oni gube povjerenje na trzistu i niko im nece nikakve pare posuditi/dati. I to bi napravilo puno vecu stetu, nego ti ukupno nevraceni dugovi.
Hoce to kad se isprinta 2 hiljade milijardi ko od sale. Dolar ne moze vjecno vladati
trojka nas uvaljuje u duznicko ropstvo prema mmf
Cekaj, SDA nije? Hmmm... kolektivna amnezija
NIKŠIĆEVA JARNICA KOLKO SI NAS ZADUŽIO NJIVA PO SLUŽBENOM LISTU? MILIJARDA OD FEBRUARA JEL TAKO? GDJE ČEŠ POBJEĆ KAD NAROD IZAĐE NA ULICU? JEL U SPLITU?