Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
25 godina u BiH govore "ako bog da" pa vidi kakva je država
Hoces reci da su muslimani za sve odgovorni?
Covjek misli na narod, ne zeli da obicni ljudi budu slomljeni kreditima kao sto ga nagovaraju veliki bankari i kapitalisti. Ovo je lider !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A jeste li se zapitali šta donosi politika visokih kamata? Je li to bolje nešto Argentini ili Venecueli što su digli kamate? Samo te dovodi u veću zavisnost i prisiljen si dizati kredite jer se smanji ekonomska aktivnost. Ako je jedini lijek dizanje kamata što uslijed trenutne inflacije iste ne podignu i SAD i V. Britanija?
100% si u pravu USA U UK ne dizu kamatne stope jer ne zele shebati ekonomiju.
Izgleda da je Erdogan bio u pravu. Pogledajte rapidno jačanje Lire na Google-u, jer vam nastrojeni Klix neće pisati o tome
A šta ako boga nije briga za inflaciju, hoćeš onda slušat stručnjake ili i dalje po svom ?
A ako ne da - nećete!
Što ne prenesete vijest kako je nakon ovog govora, vrijednost dolara u odnosu na liru opala za skoro 30 posto
Oooooooooooooo komunjare moje ,vise se radujete propadanju Erdogana( A neće propasti) nego svom uspjehu ,oooo komunajrice…
aBd i ekonomija su dvije razlicite nauke😀
To to to, de malo svojim Turcima politike inšalah.
javite se BAKAWARI on će vas 100% razumjeti,!?!!?A može vam i pozajmiti super se on nadolmio u ratu i nakon rata!?;!;!!!
Ooohooo pa gdje si ti erdogane, nas spasitelj
Budala i krivog drveta nikada neće nestati!
Evo primjera vjerske šizofrenije. Bokirov uzor.
Hebote, treba ići šopingirati u Tursku, sa 1000 € u džepu si bogataš u Turskoj.
Ne brini se sve sto bi kupio cijena je u oerima.
samo tako nastavi, mozda kratkorocno i raste inflacija ali ce dugorocno padati.. mani se bankarske politike koje zive od danas do sutra i bitna im je samo trenutna stabilizacija.. pa u americi je poznata stvar da se banke "zatvaraju" petkom a ponovo "otvaraju" ponedjeljkom (gasenje i ponovno pokretanje firme)
Hocete akobogda
Napomena za Klix: akobogda je prilog i piše se akobogda
abd 😂😂😂