Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Novac afganistanskog naroda zamrznut a mnogi zitelji te zemlje gladuju. Ako se iz politickih razloga blokira da talibanska vlast koristi taj novac, zasto se iz humanitarnih razloga ne dopusti kupovina hrane tim afganistanskim novcem?
Ovo je doslovno otimanje
Upravo tako
Ruska sirotinjo za ove ginete i ostavljate ruke i noge po Ukrajini.
Otimali ljudima na pravdi Boga.
Sve okrenuti za obnovu Ukraine
Zasto je rus oligarh a amerikanac milijarder?
Jest da je rus uglavnom popljaho drzavnu imovinu..pa zato
Ovo nema pravne osnove, upravo ono sa cim EU se hvali i zahtjeva drugih sama ne postuje.
Ma premalo
Baš su ih pogodili, ljudi imaju para za još 10 života da žive, Europska unija sebi puca između nogu 😁
Za krivicna djela na osnovu kojih se oduzima ili zamrzava imovina, postoje pravni mehanizmi na nivou drzava i onih koji se baziraju na medjunarodnom pravu. U oba slucaja je potreban pravni proces a ako ga nema onda su odluke iskljucivo politicke prirode. Pravni problem ovdje je u zastiti pravnih mehanizama od politike.