Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
koliko se raje samo zavalilo....
Centralne banke gube autoritet.. i to se osjeti po njihovim izjavama ;)
Centralne banke gube autoritet.. i to se osjeti po njihovim izjavama ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
hajde razhebite to da trziste preplave jeftine. graficke karte😁
Ko će kome nego banke o parama koje ne mogu kontrolisati.
Pa tek sa da treba ulagati cim ovi prevarsnto kritikuju
ulozi pola hiljade odmah
Bitcoin je nevazan, uvijek bio. Bosna je isto nevazna. Citav ovaj zivot je besmislen ako vec idemo u tom smjeru. To sto je nesto nevazno nekom ne znaci da je nevazno svakom.
tebi sam nevazan, isto kao sto si ti meni nevazan
Ne zaboravimo, prije 13 godina Bitcoin je vrijedio oko 9 centi a danas 20k. Isto tako, za 5 ili 10 godina vrijednost ce sigurno biti visestruko veca od danasnje.
Kad je bio važan? To budale kupovale
BITKOIN JE I NAPRAVLJEN DA NAS ZAŠTITI OD BANKARA I DRŽAVE!!!
U naprednom dijelu svijeta navukli gluplji a pohlepniji dio svijeta filmovima o bogaćenju preko noći da ulaže po 50$£€. A ne ide to tako u ovom globalnom poretku već uglavnom s koljena na koljeno ili učlanjenjem među zioniste. A u Bosni uđeš u politiku, sve je moguće.
Bitcoin ce uvijek biti tu.
Kao kada se pojavile platne kartice, na početku je bio haos. Ali na kraju ostalo nekoliko velikih i skoro da nema bez njih ekonomskog života običnih ljudi. Blokchain će ostati, samo je pitanje u kojem obliku. Onaj ko misli da je to glupost, ok... Vjerovatno bi mislio da je i papirni novac glupost...
jedva su docekali jer im je crypto jedina prijetnja
Jedna stvar je sigurna..sve drzavne valute za 50 godina nece vrijedit apsolutno nista!
Warren buffet koji je godinama bio teski protivnik kriptovaluta, dok pljuje po njima, tajno ulaze u kompanije koje investiraju u kripto https://fortune.com/2022/02/16/warren-buffett-invested-1-billion-crypto-bank/
Nije isto ovo u sta on ulaze i ulaganje u kriptovalute, on ne ulaze u kriptovalute nego u biznis koji zaradjuje od budala koje ulazu i trguju kriptovalutama
Znaci poceli su javno da napadaju ;) First they ignore you, then they laugh at you, then they fight you, then they loose
Tako je i gospodja Holmes citirala, dok su strucnjaci govorili da njen uredjaj ne radi. Govorila da je napadaju, osvojila cijeli poslovni svijet i eto ipak zavrsi u zatvoru 11 godina.
To govorite već 10 godina, a btc i blockchain tehnologija samo raste i raste…
ti zivis negdje pod kamenom...raste? cccc
Jedno je blokchain tehnologija a drugo je bitcoin. Bitcoin koristi tehnologiju blokchaina a sam blockchain kao tehnologija veze nema sa kriptovalutama.
I do sada je bio nevazan !
Super, drzim fige! Pola savremene ekonomije pociva na prodavanju magle i prevarama. Dosta vise ovog obogacivanja preko noci.