Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko kome gdje i šta ?
Naslov Klixa Mnogi projekti))))))))))) Ti projekti se zovu: Pljačka prirodnih potencijala npr. Šume,vode,Uglja,Eksploatisanje drugih ruda na 99godina sa mogućnošću produženja,Uzimanje svih rentabilnih fabrika,preduzeća,Aerodroma,Banaka itd. Nema dalje, Bolje da nam niste nijednu marku dali!!! Ovako pokrali su sve, I mi Im jos dužni.
Ispravite me ako grijesim
To ti je isto igra rijeci.kaze nisam Zenicu zaduzio marke a vecinu poslova zavrsava preko EBRDa kredita po povoljnoj kamatnoj stopi
To je čista nula na osnovu onoga što su nam uzeli za 30 godina. 1.000.000 Radno sposobnih ljudi ste ocijenili da vrijede manje od 1.000KM po čovjeku. Čega se pametan stidi, Naše B..ale se ponose!!!
Sta ti je igra rijeci i formulacija. Ono kao, oni su nam dali 900 miliona, a mi im uz kamate vratili dva puta toliko.
gdje su pare?
Ulozili u nove S Klasse, A8 i 7er BMW za nase politicare - u vezi toga smo broj 1