Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zato ja kazem. Efendic se ubio za premijera KS.
da hoce vise da i taj mit razbijemo da se rumeni konacno pokaze kolika je ubleha
U kasabi žele da im vladaju sluge ambasada, Zagreba i Beograda. Rezultate vidimo.
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
a onih 600 miliona sto je Fadil ostavio suficita? kako ste izigrani kao ovce narode , hvala trojka što podijeliste Bošnjake i napraviste gazu od Sa. sa najboljeg ikad premijera na najgoreg, cestitke sarajlije m a l o u m n i c i
Vodi pravosnažno SDA osuđenog kriminalca kući!
Fadil je za ove Trojkase sa kupljenim dipomama doktor nauka . Ali dobro, narod je htio promjene, hocete ministre i nacelnike sa diplomama sa Sokoca, sa PIM-a.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Kad se ne krade ima para!
Gdje Trojka zavlada tu je bankrot zagarantiran.
da li Uk ovu plavu milfachu odradjuje?
Povecajte još malo plate budžetlijama i uvedite nove poreze sirotinji... Mene savjest ne grize. Odgovorno sam izašao na izbore i dao protesni glas za hdz. Niste htjeli glasati za sebe pa ce vam se to vratiti. Tako vam to ide na ovom svijetu.
šta će ovo dijete UK, nema veze s vezom
Znamo to i bez revizije.
kada imate premijera KS bez ikakvog znanja i iskustva onda se i mogu očekivati dubioze.
Sve je dubioza u dejtonskoj nakharadi.
Otpustite uhljebe.... -_-
A plate budzetlijama u Kantonu u tisini rastu svakih nekoliko mjeseci
Ima para kad se ne krade
Koliko ima uhljeba i svi su dobili po cca 2500 KM koliko li je to miliona
Hoćeš prugu i tramvaj , i da imaš para....vraćaj sad kredit Šteto
Što Sarajevo zna izabrati vlast...
Sto se provincija upalila
Eto vam trojkine promjene
najveca podvale 1. Fadil ostavio novac u budzetu FBIH ovi sad se zaduzuju na federalnom nivou, neki dan ekonomista objasnio u čemu je kvaka, da nije do Fadilove sposobnosti nego zbog inflacije 2. Trojka se zaduzuje u KS a SDA se nije zaduzivala i bilo nam je dosta bolje. Treba se i prisjetiti koja stranka je pokrenula da se smanji ponder na štetu KS.