Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je da Francuska ima kolonije, a sto je Bosna bila Turska kolonija: eh tooo nema veze. Pa svako je necija kolonija!!!
Engleska, Francuska, Spanjolska i te kolonijalne zemlje bi bile davno ispod prosjeka da im nije kolonija i pljacki
Pa i Bosna je bila Turska kolonija!!!
Sisate lovu decenijama iz kolonija, otkuda manjak love sad?
Pa sada su oni kolonia
Nema više Gadafija da ga eutaniziraju i opljačkaju zemlju kako bi izmirili dugove..
amerika ima 15 hiljada milijardi duga - pa šta - nikom ništa :D
Nema Gadafija vise da ga pljačkaju!
Upravo suprotno, sad mogu da pljačkaju ali neće biti dovoljno da se vrate dugovi. Države se ciljano moraju zaduživati da bi se pljačkale i bile podložne ucjemama. Znamo da onaj ko kontroliše novac/banke, kontroliše svijet. Gadafi nije bio zadužen, bio neovisan i nije odgovarao svjetskoj agendi. Morao je da jednostavno ode, nestane.
Grcka godinama bankrotira a zive ko bubreg u loju....
Tačno zato što je Amerika natjerala Njemačku i EU da Grčkoj gledaju kroz prste e da bi Amerika koristila Grčku kao svoje dvorište za pucanje čvoka Turskoj a pogotvo Rusiji.
Eu izmedju smanjenja duga i protiska da poveća izdvajanje za odbranu :D lagana balkanizacija
Napraviš inflaciju od 50% u tri godine i prepoloviš dug. U čemu je problem?
problem je što francuska ne štampa novac i njih NATO putem brisela zavaljuju
Italijanski scenarij nije problem jer drzava, na razliku od Grcke, duduje najvise novca svojim vlastitim gradjanima. Grci su dugovali 90% stranim institucijama. Velika razlika. Osim toga dosta je pogledati statistike - Italijani drze u bankama iznos koji je 4x veci od citavog duga.
hahahah hahahah hahahahhah
A u grckoj ko dolazi redovno na posao dobija 20% na platu....
Posudit će im RS ako zatreba