Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sarajevo više samo nego tzv. rs ima prihoda
Statistika govori da Federacija po prihodima u državnu kasu uplati 5x više od RSa, a dobije duplo manje. Kanton Sarajevo uplati 1,5 X više od čitave RS. U KONAČNICI MILIJARDAMA MARAKA FEDERACIJA FINANSIRA RS!!! Kada će neko konačno pokrenuti ovo pitanje???
RS krije prihode. idu u privaten djepove kao i kod Stovatelaja HB"
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ko najvise uplacuje,red bi bio da ima najvece plate u tom Kantonu!!!
gorazde kao kanton ima 15hilljada stanovnika ako to pomnozis sa brojem stanovnika u sarajevu skoro sličan rezultat dobiješ
Posto KS najvise uplacuje, jedino je prosjecna plata u KS iznad prosjeka federacije! Vec je presla 1.600km! Na to dodaj prevoz i topli obrok pa dodjes do 1.880 km u KS!!!
gluho bilo
i gdje su te 3 milijarde? bolnice u katastrofalnom stanju, socijalna zastita 0 bodova, saljemo sms poruke za lijecenje
Pa huzhonje sebi uzimaju
HDZ Kantini ne uplačuju a uzimaju sa njima treba samo čist racun duga ljubav a ne da od nas uzimaju!?
Rekose sdaovci sve propalo kako njih nema
3 MILIJARDE A nema povecanja penzija ,nema smanjenja cijena namirnica ,nikakve pomoci gradjanima ,zdravstvo na rubu propasti ,nema nikakve pomoci samohranim majkama ,nema nista za narod ,evo narucen sam doktoru u DECEMBRU tako mi svega ne lazem 3 MILIJARDE DO SADA , imate li uopste predstavu koliko je to para.
U Neumu i Medjugorju niko racun nije izdao a zabiljezeno na desetine hiljada nocenja, zasto se ne bavite istrazivackim novinarstvom sa klixa i malo ne istrazite a ne samo copy*paste clanke.
Sarajevo daje 33posta a vrača mu se 17posto, hvala Salki i glupsonima iz SDA
Gdje su oni botovi legitimnog koji samo bzvz pišu da oni uplate daleko naj više po izvještaju najviše je 385miliona (nasmiju valjda preći broj pozivni za Hrv)I svi mrze SA y svi pustili korijenje žive rade u SA.To je ona uzmi pare u SA ali GA mrzi.
Narodski receno, narod ima para ko govana
UKIDANJEM KANTONA STEDIMO SEST MILIJARDI MARAKA.
Sarajevo radi Hercegovina se gradi
Taman da se plate ovi na državnim jaslama i ostane sadake za ostalo.
Tuzlanski kanton radi, Sarajevski se gradi!!!! Hahahaha ! Ja suplje majko draga!