Komentari (175)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dolaze izbori I tada ćemo odgovoriti na napad na život I egzistenciju ljudi.
@UselioBIH Tako što ćete glasati za lopove u drugim dresovima! Hahahaha... U BiH kad su na vlasti svi su korumpirani kriminalci, i tako već 34 godine.
TROJKA NIKAD VIŠE, PO*IS*ALI SU NAS! Kud sam vas ikad zaokruzio, tj. onaj NiP. Nikad vise moja ruka!
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Plaće Bangladeške a cijene Švicarske.
Voz inflacije je stao, cijene su cak pocele da se korigiraju na dole jer su cesto previse i neopravdano dignute. Svako dizanje cijena pod firmom poskupila je struja samo je pohlepa i treba biti kaznjeno bojkotom tog prodavaca.
TROJKA NIKAD VIŠE, PO*IS*ALI SU NAS! Kud sam vas ikad zaokruzio, tj. onaj NiP. Nikad vise moja ruka!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Njiva premijer, bas mu hvala.
Sad dolazi nama na naplatu dosadašnji: 1. Izostanak uplacivanja PIO rudarima; 2.Rudnički tenderi i milioni skršeni i pronevjereni; 3. Nesposoban menadžment rudnika (upravni i nadozrni, direktori); 4.Neefektivnost rudara i zloupotreba bolovanja; 5.Visoke plaće EP u odnosu na standard; 6. Višak uhljeba u EP
ciljevi trojke se ispunjavaju, sto vise otezati zivot gradjanima
Nije sirotinja dzaba sirotinja, digni dupe, snadi se.
Becarevicu zivjeli smo do 80 i neke bez klime u stanvima abogami i na radnim mjestima pa prezivjeli. Ne bunis se to je kil tresanja 5-8 maraka ili jedna tiikava 5 maraka?
Eto prvi put poskupila struja pa se svi zabezeknuli.
Stalno poskupljuju ništa se ne ulaze žice još nisu zamijenili za samo nosivi kabal bolju mrežu Afrika ima a narod pljačkaju.
Hajde sada ovi anti SDA de malo bacajte ljagu,kruva je SDA ovo,ono... Niksic i trojka ce ovo do kraja potopiti.
SDA leglo kriminala i korupcije!!!
Mozete kako hocete, ali necete dokle hocete. Dim se nadvio nad zemljom...
Jedva čekam oktobar da glasam za SDA
je*ote SDA to je prava lopovija
Netačan naslov !!
Onaj novi direktor (kazu dosao iz vodovoda - "expert") je izjavio da ce za 85% gradjana poskupljenje biti oko 5 km. Koja laz covjece. To bi znacilo da 85% trosi 30 km mjesecno (sto neko rece ne kupaju se nikad), jer je poskupljenje onda 3 km plus pdv = 5 km. Druga genijalna izjava je da to donosi samo 2,5% godisnjih prihoda i da oni moraju naci druge nacine da namaknu pare. Pa sto ste poskupljivali onda koji ku ??? Sto niste odmah trazili nacine da pokrijete i tih 2.5%???
Aferim ovo je samo pocetak marufetluka vlasti gubitak nesto vise od 300 miliona km nije mali. Umjesto da se napravi pod jedan rez plata svi zaposleni od 50 posto ionako je pola uhljeba. Smjena direktora i uprave ne samo aktuelnog nego hapsenje direktora i uprave u zadnji 10 godina. Presuda namjerni nemar u radu, pljacka. Presuda 20 godina robije teskog rada koridor 5c krampa i lopata 3 smjene oduzimanje imovine i ulaganje u proizvodne kapacitete od vjetroelektrana do solarni elektrana.
Oni su krenuli sa objavom gubitka od 30 miliona, pa 50, pa 100, pa su dosli do 350. Ne znaju ni koliko ne znaju i koliko su nesposobni. Dakle, poskupljenja ce se nastaviti. Slijedece je kazu da ce povisiti onu mrezarinu. Kupim sam sebi sat i onda mi ga oni naplacaju mjesecno. Gdje to ima na svijetu?
Glasajte opet za trojku,Izetbegovice,Efendice,Čoviće i sl.ima da vas nema..svi ce te vi meni u EU aBd insallah..
Bravo čovječe živ bio
Ne građani federacije , greška u naslovu ,samo Bošnjaci skuplje plaćaju struju .
Nermin Njiva Niksic, Edin State National Pausal Forto, Elmedin Dinokio TitoDino Konakovic poskupise i struju. Hvala trojka
Eno gledam na Oslobodjenju clanak o tome kako nisu donijeli nove fiskalne zakone koje su obecali do jula ili u julu. Obecali smanjenje doprinosa privredi pred izbore. Dvije godine vlasti i ni rijeci o tome. Zaduzuju se, a imaju naplatu doprinosa i poreza nikad vecu .Da ne pricamo o akcizama za gorivo koje trose na svoja du..ta, o kupovini preskupih ajfona od strane optuzenika Ramba Isaka, o kupovini novih auta, o povecanju dnevnica sebi i sl. Za gradjane poskupljenja , a za njih gu..ovaca.