Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Još jedno fočansko čaršijsko dijete koje je uspješno. Sa 5 godina čitala i pisala pisana slova. Bravo Jasmina
ova gospođa profesorica na ekonomiji spada u one ljude koji misle da ja nama svima bolje ako ona ima više para jer ona zna posao. takvi su svi profesori na toj ekonomiju u Sarajevu. Oni u studentima vide novac koji dolazi na nastavu.
Pa jesu li ekonomisti ili nisu?
Haha državna ustanova prvog razreda dijeli dividendu kao da je dioničko društvo. To samo govori koliko je centralna banka u rukama svjetskih oligarha poput Švaba i onda samo ovim pohlepnim dadne dobru platu i sve potamam.
U prevodu Guvernerka poletjela za parama a masno se uhljebila. Zanimljivo dok je bila Dekanesa Ekonomski fakultet je bio na 64 mjestu od 100 fakulteta u Evropi ispred nas je bio fakultet na Kosovu
100 milja plata
Svaka čast ljepotice :-*
Rastura žena, bravo
Pa niste vi dioničko društvo
Fino, skoro milion KM dividende
Bezbeli cete narodu po stoju uletiti