Komentari (92)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zivjela guvernerka
iz koje je stranke...
Ono sto ljudi ne razumiju je da je njena pozicija daleko vaznija za sve ljude u Bosni nego bilo kakva odluka premijera i vlade
De bolan, saberi se i ne pametuj puno, nije ti ovo američki FED niti Bank of England
Nije ni FED ni BoE a ni BIS, ali držeći Currency Board ovako dugo i zanemarivati da strane banke privatizuju preko platnog prometa 1% BiPa (odgovara 50000 zaposlenih) doprinosi masovnom iseljavanju i prodaji resursa za đaba
Guverner centralne banke ima 8025 KM mjesecne plate bez toplog, karte i ostalih sra*ja. E aferim
Bila mi proferorica na faksu zena top sposobna sad kako je dosla i ostalo ne znam ali je zena lavica i bas je pametna da su nam svi ovakvi pa nek budu iz koje god stranke, a ne oni upisali fax 2011 zavrsili 2012.
Ne bubaj bez veze 🤣.Upisu u martu 2011 a zavrse u aprilu 2011.Nemas dobre informacije😂
Zamisli da smo i ovdje pozivali srbe ‘dodjite, ovo je i vasa institucija’, borili se ko NS BiH da im damo funkcije, da ih uvedemo i ugradimo u strukture itd…
Ode jos jedna tona zlata u najmanju ruku!! OmG!!
Nema vise niti jedne tone zlata zadnju prodao Senad Softic da bi se opravdao pred vladom i ne bio smijenjen, dakle zarad interesa grupe prodali su zadnju tonu zlara. Bosno jadna ti majka ogoljena do gole koze od vlastitih zlotvora!!
Bravo!!!
Ovo poziciju kontrolisu stranci tako da se guverneri postavljaju proforme radi. Jer ako bi je se dokopao Mile mogli bi konvertibilnoj marci dodati desetak nula za jedan euro.
Bt zamisli guverner Centralne banke... za ovo se ne moze zavrsiti skola, ne mozes se truditi da postanes guverner... jednostavno obicni covjek ovo ne moze dozivjeti.
@gooUser1689515346 Tako je...djaba skole..doktorati itd itd ako nedostaje kljucna karika u lancu...
Pa kako postanes zako ne ucis skolu i ne trudis se? Lutriju odigras??
NEGO ZAŠTO KLIX KRIJE ŠTA SE DESILO SA D. ČOVIĆEM I N1 TV. NAIME BORIS BREZO JE N1 TV U SKLOPU SERIJALA NAPRAVIO DOKUMENTARAC O D. ČOVIĆU, NJEGOVIM OPTUŽNICAMA ZA KRIMINAL I NESTANKU ISTIH NA PUTU OD SARAJEVA DO MOSTARA (Vidjeti: Nacional.hr). SVI SU U REDAKCIJI N1 BILI USHIĆENI URADKOM - AL' NE LEZI VRAŽE - IZNENADA PRED EMITOVANJE ISTOG DOLAZI RAMPA IZ UO IZ ŠVICE. NARAVNO, BEZ OBJAŠNJENJA. TAKO EU LOBIJIMA TREBA ČOVIĆ KAO UZORITI GOSPODIN.
lizatori pakasa pisu pozitivne komentare
Svi profesori tj. dekni državnih univerziteta su u strankama koje ih i postavljaju na ovakve pozicije. Sad dvije plate od po 5 milja lagano, još uklapanja poslova za svoje interese a ti se Muzafere kupaj u blatu.
I prethodni je bio nisac kofeta svom starijem mentoru i to dugo godina da bi dobio poziciju i utopio bih za tonu zlata, takve pod hitno krivicno goniti zbog neprijateljskog djelovanja protiv naroda drzave BiH
tobe jarabi, ovih Selimovića k'o go.ana!
Centralna Banka nema nikakvu ulogu osim da mijenja novac. Mogu je slobodno zatvoriti i srušiti.
Ja sam povukao svoje 1567 KM bogastvo , ide ispod jastuke gdje je sigurno
Ti i ne shvatas da novac ima svoju vrijednost… Kada izgubi vrijednost slobodno nalozi vatru sebi. Cuj sigurno ispod jastuka..
jao užasa iskompleksirana krava
Stiže 25,000 mjesečno neto