Komentari (193)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čista pljačka
LJUDI HAMO NA PROTESTE MOLIM VAS!!!!!! AKCIZE I HRANA 10% PDV SU MOGLI MINIMALNO DA POMOGNU
Imamo svoje termoeletrane, i rudnike uglja; imamo rijeke i hidrocentrale i uz to nas je 50% manje nego prije rata, a da ne spominjem sto Aluminij Mostar koji je trosio 30% ukupne proizvedene energije vise ne radi… pa gdje je struje nesposobni korumpirani majmuni, svi bi se trebali grijati na super jeftinu struju?!???
Kako to kada na održavanje ne troše energente od kojih primarno zavisi cijena grijanja?!?!?!
Ovo je poskupljenje objavljeno prije 7 dana na drugim portalima. Dakle imali ste prvo 10% sada 16% = 26% na aprilski racun.
klix se bavi ratnom propagandom umjesto da na vrijeme objavi ove informacije. ne zivimo od "terminatora iz azovstala".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba prestat placat. Nek se rijese ovisnosti o ruskom plini jer rusi unistavaju drzavu BIH preko Dodika i Covica. Toplovod Kakanj Sarajevo treba bit vrh prioriteta.
Idi iubori seusite bandu molim vas nemojte dozvoliti da nam djeca nemaju hljeba kesti,oni uzese sve sto zaradimo kroz rezije,dokle vise.
Narod ko ovce suti oni hinjski 2 puta digose grijanje 50 posto,i kontaju da ce im narod placati koliko oni zinu,ovo treba sve bojkotovsti pa ce vidjeti kako ce se igrati sa narodom.Idu izbori ko ih nekazni proklet bio ,akcize na gorivo nisu htjeli smanjiti,misle narod je stoka.
Ne brini. Narod ce i dalje sve regularno placati. Sjedi i gledaj koliko Bosanci mogu podnjeti ponizenja.
Novalicu i Bakire sjeme vam se zatrlo.
Dok dam imao stan na Mojmilu ove račune sam smatrao čistom pljačkom i prodao sam isti i spasio se ove otimačjne!
Narod i NEpravda
Je li ikome iskljuceno grijanje ako nije platio?
Kad sam prije nekoliko godina vidjela da za 70 m2 placam skoro 1400 KM godisnje, kupila sam grijace na struju i uvrnula u gusane radijatore. Ne dodje mi ni pola tog iznosa za struju cak ni s poskupljenjem, plus palim kad zelim i treba mi tj. nikad mi nije hladno. Bukvalno ustedim za 4-5 dana mora. Sad je cijena oko 1600, uzas.
Pa narode, gradjani ima li vas??! Dajte da skinemo bagru, pa ne moze se nesto placati bez da se pruza usluga. Za sta se placa ljeti??? U zimskom ne griju po citav dan i noc? I naplacuju skoro 3 KM po m2!!!! Bagra!!!!
Trojka daje više, tj. Krade vas više.
Zamjena teza vlada Federacije je znajuci da ce Sarajevo najvise biti pogodjeno digla cijene
Federalna Vlada ti je poskupila sve neznalice bahahah
Rusi podrzavaju rusenje drzave BIH. Zasto mi placamo ruski plin onda? Zasto se ne rjesavamo ovisnosti o ruskom plinu? Zasto ne gradimo toplovod Kakanj Sarajevo? EU ce sigurno podrzat taj projekat kao i ekolozi. Gradjani ce imat jeftinije grijanje. Bosnje sto sutite i placate rusima da unistavaju drzavu BIH preko Dodika i Covica
E svašta, do kada dragi narode
Ko će ovo plaćati više??? Pa nemoguće je više živjeti !!!!
Ovo nije tačno 60kvadrata prije127km Po novom. 163km
Ovo je bez pdva glupsone
Pljacka, nije mi jasno zasro su digli pusal, smijesno.