Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stavljeno u perspektivu nalazimo se u gramima razlike ispred Crne Gore i daleko iza ostalih balkanskih zemalja. Hrvatska i Slovenija su jedine balkanske zemlje koje imaju zapravo pozitivan rejting
SAMO SE DRZATI AMERIKE I SVE CE BITI UREDU
Što više budemo držali u bankama veći je kreditni rejting logično.Čombe ,
Cuj lijepe vijesti, a kreditni rejting na nivou africkih zemalja. Lijepo bi bilo da se priblizio evropskim zemljama.
Eh da zapadni hercegovci isključivo vode financije ove države kreditni rejting bi nam bio A++
"Rast od čak 3 posto" hahahhahaha bilo ko ko se iole razumije u ekonomiju zna da je to ispod prosjeka. Ode čak i Albanija ispred nas što se tiče bdp-a po glavi stanovika, a od 2000 smo ispred njih bili stalno. Srbiju i Crnu Goru nećemo nikad stić jer je njima rast od 3 posto smiješan, Hrvatsku neću ni da pominjem. Kroz par godina Moldavija će nas stići u bdp-u po glavi stanovnika. Ali eto, bitno je da je Klixov novinar zadovoljan.
Kad se uzme u obzir kakav neiskorišteni ekonomski potencijal zemlja ima pogotovo sto se tice ogromnog broja dijaspore koju ima veliku kupnu moć, pa onda turistički potencijal. Sve se dešava naplanski. Kad se još uzme u obzir da u državi imamo remetilicke faktor koji bi najradije da je nema, onda je stvarno dobro ekonomsko stanje elhamdulillah.
Ellhamdulilah i mashallah
Super sad ce trojkina vlada u KS da digne kredit jer je zaduzila KS toliko da bez kredita nema plata za novembar i decembar
Dakle, drugim riječima zadužujte se Trojko slobodno, Neko će vraćati...
za ove uhljupe je pitvrdjeno da rejting daju koliko im uletis :)