Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad nijemac kaže štednja to znači dodatno isisavanje budžeta njenih građana. Trenutno više života ima u istočno-europskim državama, pa i u Ukrajini, nego u Njemačkoj.
Zamisli kako se oni osjećaju ponižen kao država i nacija, kada su Ukrajinici uništili im ekonomiju sabotazom sjevernog toka.I opet im šalju naoružanje kao i Izraelu... BEZ DOSTOJANSTVA DRŽAVA.
Para više nema, od sad ide ljudstvo kao podrška.
Odem U Njemačku za boljim životom,vratit ću se izgleda još sjehbaniji
Nemoj tako drug, zar nismo rekli da saljemo svu mogucu pomoc Ukrajini, koliko god bude potrebno. Nemoj i ti sada kao zli Orban i ostala ekipa. Znamo protiv cega se borimo i moramo svi slozno uz stari mirnodopski podrav Slava Ukrajini i do zadnjeg Eura se stisnuti i pomoci u sirenju NATO-a na istok jer je samo to garant mira i prosperiteta:)
Kad ih otkantaju svi, pristace na pregovore i rat će stati....
da je u Bosni zvao bi se Osman Švorc
Samo ti njim daj raketa ne treba njima konzervirana hrana i euri.
A nemoj Scholza sad pipu zavrtat
Kakva je to nekada drzava bila! Sta ucinise vodje od onake drzave... Obrazovani njemci emigriraju, dolaze u austriju, svicarsku, Luxemburg a u njemacku se useljava nesposobne... Ja to jednostavno ne mogu da shvatim! Nekada najmicnija drzava evrope i jedna od najmocnjih na svijetu!
ljudi kazem vam,,,nikad se nije lakse bolje zivjelo sve sama socijala,,i moras samo malkice biti pokvaren i skrupelozan,,,dosta vise nego sto je to potrebno kod nas,,,i zivot merak,,hajte svi za dojcland tako ce te rjesiti i nase probleme u BiH,,volim vas sve
PS; za sve one koji mogu otici a nece,,,zabome me zavama,,,za sve one koji bi zeljelji a nemogu; u oktobru opet trjku birajte oni ce u novembru sve rjesiti,,,peace
Njemacka je okupirana drzava i Mora da Radi Ono Sto okupatori narede.Ova sadasnja vlada ,sve Sto je uradila,uradila je protiv interesa njemackog naroda.
Eto šta im Amerika uradi. I dok SAD štampaju Dolar i prodaju ga Njemačkoj i svojim vazalima i žive ko carevi, dotle vazali kreiraju mjere štednje.
To im je i bio cilj..
reci Scholza ko ti je dotok plina sabotirao haha
Stiso se bošva
Je li iko ikad cuo da je neki političar isključen iz stranke, jer politika je loša? Je li iko čuo da su političari spremni na 40% manje plate? Nije! Zato će čuti narod kada im bez ikakvog dopustenja dignu cijene, a razlog je situacija u svijetu. A, situacija u svijetu su ratovi koje finansiraju, a ratovi stvaraju inflaciju. I opet ovdje ima shupkolizaca koji će podrzavati iste.
Nikad losije politicare ta drzava nije imala. Nasi su losi ali ove svabe su cirkus. Sta uradise od njemacke.
Nece imati mozda za penzije, ali za Ukrajinu i za izbjeglice beli hoce.