Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poštujem MMF ali njim nije toliko stalo do DRŽAVE koliko da banke funkcioniraju. Dakle, američke sankcije su POSLJEDICA stalnog napada na Ustav Bosne. To neće ići. Nek zatvore sve banke u RS. Boli me racku.
Naciistii su čifuutii bagro jedna kamatarska
Kvota 1.10 da je ova iz MMFa čifutarka neka
Koje su to Banke koje čuvaju crnolistaše kakvo je ovo više sakrivanje svega od poreznih obveznika u ovoj državi, sakrivate nam vodu koja nas truje sakrivate nam banke koju čuvaju rušitelje ove zemlje, pa ko nam više ovo sakriva od nas majku vam vašu više
Zašto bi banke bile dužne ravnati svoje poslovanje sa proizvoljnim kvalifikacijama cionističke administracije koja je poslala bombe Izraelu i omogućila genocid nad 30 hiljada djece?
Jedno pitanje jel MMF strpao Fadila u zatvor koji je ostavio suficit da dovedu Njivu Nikšu da se krene zaduživati
Ove lihvare, lopove i prevarante hitno izbaciti iz BiH i trajno im ulaz zabraniti. Gdje se oni pojave nafake neima.
MMF= Master Mind Fuck