Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dobro Siriuse, kad budete imali otvoren račun u banci, isplatiće vam se pare, payel!?
super komentar , na Siriusu je . Neka se zale kod Dodinija
Plavsickin netijak to vodi. Trojka naravno nije informisana i sad ce im jos platiti za opremu koju su isporucili. Tako je to kad se pripustaju ljudi i firme sa sankcija na ustrb minimuma principa ili dostojanstva.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Posto se sve ove grupacije gase a glavne su za opstanak RSa to samo moze znaciti gasenje RSa, ni Vucic im tu ne moze pomoc sa prodajom litija jer se Ameri pitaju a ne EU.
vidiš da dodigu i klimu isključuju zbog samkcija, ko juče u sudu hahaha
Eto prilike da se proteraju sve strane banke kao na Islandu....sto pre to bolje...a onda,ruske banke izvolite... Ili ti bujrum..
Dodik je pravi menadzer sive ekonomije
Samo gasi, i ne zaboravite ugasiti i tzv pc
Jeli im Forto isplatio milione? To su njegovi jarani. On je s njima planove pravio. Mesje mu trloza!
To ce Forto sredit. On i racune i tendere nabaviti ...
ne moze ti Dodo niko nista jaci si od sudbine mogu samo da ti puse oni sto te ne vole eeeeeee...jos malo pa ce ti i tvoji ledja okrenuti kad im ne budes mogao isplatiti tal
Jao dodo sta ti rade nije humano hajde malo jos prijeti Amerima tita ti da te dokrajce
Gasi gofina mehh
Do neki dan je bilo NE MOŽE NAM NITKO NIŠTA... Sad seneke druge pjesme pjevaju...
moze li za goste krčme jedna naša utješna:PROKLETA JE AMERIKA.I ZLATO ŠTO SJAAA
Pa realno ako imas 7 racuna ugaseti 4 pa i nisu ti neki steti nanijeli osim da ugase sve racune?!
Bakire šta ti ono reče treba se okrenuti Kini, da nam nema USA ne bi nas bilo.
Nakralo se i nabralo se miliona i to mahom saradjujuci sa budzetom RSa. Ojadili drugim rijecima. A tu su i "saradnici" iz FBiH i jedna od najpoznatijih ranije poznata kao Seka iz vremena socijalizma, a sada Sebilja koja je kupovala od njih takodje budzetskim parama. Tako da ne brinem za njih prevara im je u srzi bivstvovanja i "bizmisa" sto bi rekli.
Kad se sjetim koliko su se javno ismijavali sankcijama poput nemamo mi imovinu u Americi. Da li je sad smjeshno? Imati Ameriku na svojoj strani - nije malo!
Nemaju imovinu u Americi ali imaju Ameriku na imovini.
sviđalo se to nekome ili ne, amerikanci kontrolišu skoro citav finansijski sistem u svijetu. zato je bitno drzati se Amerike.
Ne u svijetu, u evropi svakako
Ne skoro citav, vec citav finansijski sistem.