Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
umjesto da pojeftine oni ih zamrznu
Jesu im elektricar Konakovic i diplomirani trkac preko pisti Forto uveli diktaturu i cenzuru u Kahasabi ,Vucic ce biti mala maca za njih, obrisase sve komentare protiv trojanera. Sta im rade partije koje ukupno nemaju 4 poslanika u drzavnom parlamentu.
KrvzaBosnu jest tebi tesko u zivotu, meni te bas zao
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
dragi ljudi,s balkana treba selit u razvijenije(bogatije zemlje) jer balkan nema nikakvu buducnost.Ja sam to ucinio(bogu hvala) jos prije 9 godina i nisam se pokajao.Cijene hrane su iste kao i u Bosni(Njemacka konkretno) a o kvaliteti da ne spominjem. plate su 4 -5 puta vece nego u Bosni.Samo djeciji doplatak po djetetu je 250 eur.Na Balkanu se rad i radnik ne cijene,zato ce radnik uvijek kraj s krajem sklapat. Neka ide tko moze jer ovdje je puno bolje.Lijep pozdrav iz Njemacke.
nemoj Him zaboravit reci da dobijes komplet namjesten stan besplatno, mercedesa g klase, i 100.000 ojera za dobrodoslicu.
Ako ti je toliko dobro, zasto citas balkanski portal i ostavljas komentare ovdje? Ako zaista zivis u Njemackoj pravi zivot, prijatelje, sigurno imas pametnija posla nego ispirati mozak ljudima kako je na Balkanu sve crno u Njemackoj cvjetaju ruze?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Svako miješanje države u formiranje cijena na kraju proizvede samo nestašice svega, a onda nastaje totalni haos.
Jel to sad kopirate Vučića i zamrzavanje parizera
Koje jadno zamrzavanje cijena?Artikli koji se kupuju mozda mjesecno ili u par mjeseci .Gdje su inspekcije da vide kako vikendom dizu cijene artiklima koje koristimo svakodnevno.Ne samo da vrate cijenu zakljucanim artiklima nego debelo zaradjuju.Tako da konkretno u Bingu imate petak i subotu krompir po marku ,a u ponedeljak 1,60 itd.itd.
Pamtim to kao sa je bilo danas, kad je hljeb bio 0.50 KM
Presipanje iz šupljeg u prazno...
Uglavnom proizvodi koji i onako ne vrijede vise od te cijene
Jedna od najvećih podvala narodu! Smanji doprinose na plate kao što su EU pa ćeš vidjeti kako cijene padaju!
Koja je ova vlast prevara malo je reci. Kako mazu oci ljudima to je nevidjeno. Sebi su za godinu dana povecali plate za 1000 KM a narodu sipak
Nikad nista nisam vidio gluplje,zamazuju narodu oci,samo da nesto rade valja radno mjesto opravdat,sve se moze kupiti jeftinije od ovoga,sto oni zamrznu.
Koliko tr radnje rade proizvode skuplji su do 30 posto
Poskupljenje je počelo 2021 za vrijeme sda pa prema tome nijedne
Ima li šta slatko da zamrznete a da nije marmelada, nisam jeo marmeladu od 98
Dići u nebesa pa ih onda fol zamrznuti.
Stvorile se zalihe treba pazit na rok trajanja ovih proizvoda.da se može prodati po ovoj cjeni nebi pravili reklamu kao povoljna zamrznuta cjena.