Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa najviše se i pitaju u EU oni i Francuzi, ostali uglavnom statiraju.
Kakva Njemacka, dokle je to doslo da stari roditelji iz BiH salju novac porodici u Njemacku da izguraju mjesec, umjesto da bude obratno.
Mozda! Al ima i onih koji hrane i po pet porodica u BiH iz iste te njemacke! Nije pravilo ni moj primjer a ni tvoj. Al cinjenice govore, da je to ekonomska sila. Mozda trenutno ima probleme al koja ih drzava nema. A svabo uvijek izadje na povrsinu, posteno rade i Bog ih nagradi!
Svasta sam procitao ali ovakve gluposti jos nisam....kakvi kompleksi
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
haj narode moj nema potrebe stvarno da stavljamo na vagu nasu drzavu i njemacku...Budimo realni, daleko smo mi od njih koliko god nama bilo tesko to priznati ali jesmo. nazalost
Samo GRAD Minhen bez okolnoh gradova ima 10 puta veci BDP od citave BiH.
Kao i cionističkog izraela
Pa najvise i dobija. Bescarinska zona, a najveci izvoznik. Cijela istocna i jugoistocna Evropa koristi njemacke proizvode i usluge.
A Madjarska i Orban nema ih ni na mapi a najveci nered prave u EU
zna se ko kosi a ko slamu nosi, bez njemacke nema ni unije
Realno zemlja se raspada lagano, ne osjeti se to u velikoj mjeri ali sve manja davanja za skole i fakultete, sve manje penzije.. Tiho i laaaaaagano umiranje
Molim? Sve skole i fakulteti BESPLATNI!!!!!!! Penzije ove godine vece za 5%!!! Pozdrav iz lijepog Minhena.
Koje skole su besplatne.Nemoj da se lazemo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa sav porez su profućkali