Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kapitalizam je cudo. S jedne strane stampaci para iz vazduha a s druge nekakav premijer pod optuznicom za kriminal. I svima to normalno. Narod je cudo koliko moze trpit.
velika podrska za fadila i puno srece u narednim sudjenjima.... od raje iz treceg paviljona kpd zenica...zeljno cekamo da se sagnes po sapun...
Odgovorna fiskalna politika koju pominješ je PDV-om,akcizama i ostalim haraćima uvećan budžet to jest vašim bezobrazlukom a ne pameću.
Niti jedna strana ne sluti na dobro ovome narodu...jedni pljačkaju sada nas a drugi našu praunučad...
Tu su jos ove budale iz međunarodne zajednice koje dodu pa ih jos i pohvala
Nisu oni sekunde budale.Vide oni koliko je u BIH prirodnih potencijala i bogatstva.Budale smo mi koji dozvoljavamo lopovima i licemjerima pored ovolikih prirodnih resursa i privrednog i poljoprivrednog potencijala da nam već i praunuke zadužuju.
Novalic i Milicevic, imena odgovornih za pronevjeru 10 miliona i tako direktno uzrokovali brojne smrti na respiratorima.
Evo paraaaaaaaa !!!!!!!
Fadil je nedovoljno inteligentan da stavi masku na lice a ne sta drugo. Samo kradja i to ona ofirna, bezobrazna, bez mrve srama. Kao i ostatak SDA/DF-a.
Ooooo državo UBI SE
Vas dvoje ce te na lomacu
Vas dvoje ce te na lomacu
Moze li jedna vreca za mog Bakira.
Koliko će nas ekipa sad zadužiti, za dva ili tri pokoljenja
pružena podrška reformama CITAJ PRUZENA PODRSKA ZA KREDITOM KOJI CE TE VI VRACATI NARODDDDD ZNOOOOOOOO ko ce vracati njihov dug ah da miiiii miii miiii
Jedino se Fadil svaata otbiljno..ovo sve drugo je Talasika .
vidi ga sto se smjeska konta ovo mi je kec na desetku, sve zene hohojo
Sva predstavnika BIH na sastanku su LOPOVI i KRIMINALCI ..... dio Udruzene kriminalne grupacije sda/hdz Respirator UBICE