Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Al nemoj nedo bog da ne platite, fali ce im za vikendica
Pozivam Sipu i nadlezne agencije procesljaju dobro UIO pa Agenciju za Bankarstvo pa sve ostale agencije, uprave, zavode i druge uhljebarske ustanove.
Hahahaha plati porez i umri da im mozda necete struju i vodu iskljucit na urusenim kucama. Ova drzava a pogtovo sa ovakvim uhljebatskim upravama i agencijama je otiska u 3 lijepe.
Ljudi zivote i domove izgubili ovi im PDV spominju
Nemojte. manjkace Dodiku.
Umjesto da im posalju pomoc, i da im olaksaju, oni: "Ovaj put cemo vam oprostiti, mozete platiti malo kasnije. Nema na cemu."
E jeste pomogli nema dalje Kako vas nije stid ovo i napisat