Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Na 56 novih milijardera imaju 56 miliona nesretnika koji su osiromasili.
Sve dok jednom ne eksplodira citava planeta,pa se siromasni ne podignu protiv bogatasa.Nece biti bitna ni vjera,ni nacija.Ne gine im sudbina Musolinija,njima licno ili njihovim potomcima.Vise nije pitanje hoce li do toga doci,vec samo kada ce do toga doci.Sutra ili za 1000 godina,to je vise neminovno
@rizoprdnoblizo Nije to nista, SASE vec stvorila nekoliko hiljardera.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vukovi sa Wall Streeta !
Zivot kod nas a i u svijetu za obicnog normalnog covjeka se sveo na to 5 dana zaradjujes ( neko manje neko vise) a vikendom trosis sto si zaradio nekad uleti po neki praznik pa se i zapali rostilj
Fasizam na demokratski nacin...i onda dodju gates i kompanija pricaju kako "doniraju" milijarde za spas covjecanstva dok istovremeno djeca umiru od obicne gladi.
U Bosni i Hercegovini do 1992 nije bilo milionera i milijardera (ne mislim na dinarske). Poslije rata, počeli su da niču kao pečurke poslije kiše. Pojedinci dobro iskoriste krize.
Od kada je novac presao u privatne ruke otada nije dobro. Novac je sredstvo za razmjenu i treba da pripada narodu i drzavi, a ne manipulatorima koji se prevarama bogate. Otuda mafijaska taktika problem- ponuda rijesenja problema- preko korumpiranih vlada i medija skupo rijesenje. Primjer: Virus- opasnost, ispiranje mozga putem medija, mjere preko vlada, skupi neefikasni lijekovi i beskorisna skupa i opasna vakcina kao nametnuto rijesenje.
..što ide u korist tezi da je sva ova saga oko korone vještački,odnosno laboratorijski eksperiment,i da su mnogi na njemu zaradili...
Ovo je bila velika prilika da se lako dodje do novca sa dionicama. Kod vecine dionica za godinu dana, dobit je bila najmanje 100%. Tesline dionice za godinu dana otisle 600%
I Pablo Eskobar je bio milioner i to puno prije njih
Nekome rat, nekome brat.
I kod nas su se mnogi obogatili od repiratora, medicinske opreme, lijekova,raznoraznih nabavki
Pametni ljudi, znaju s parama. Mi bi se manje trebali praviti pametni, a vise gledati šta pametni ljudi rade i kopirati sve to.
"Među novim milijarderima nalaze se poznata imena kao što su Jeff Bezos, Elon Musk, Bill Gates"? Nisu oni NOVI milijarderi kljuksu, oni su STARI.
Problem BIH 1. Neefikasna berza (manjak promocije, nepovjerennje, nepostojanje komsije za veijednsone papire) 2. Visoke kamate i krediti bez rizika (hipoteka i suduznik) 3. Kladionice ostavljaju nase kuce bez fasada i djecu bez gaca. Mix ovih institucija su grobar BIH ekonomije.
Ovo i jeste njihovo maslo
Sve Židovi sigurno.
Divna vijest♥️