Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve su oni ovo i zakuhali...
Kupuuuj braašnooo 5 vreća pa u maju kad ugrije bacaj 4
ode gorivo jope na 4 km
Briga me boli, jedan sam od rijetkih koji nije na americkoj crnoj listi 🫡
Ministri nove vlade državne ti zavide
Smack that - Akon
sab me gabri ibo me ra.....x....ku za njih dostza spinovanja
ne bi trebali povecat
NAŠTAMPANO BRUKU NOVCA BEZ POKRICA U KORONI DA SE SPRIJEČE SOCIJALNI POŽARI. POSLJEDICA TOGA JE INFLACIJA. DA ISPUMPAŠ NAŠTAMPANE PARE BEZ POKRICA NAJBOLJA OPCIJA JE RAT. POSTOJECI NIVO ESKALACIJE RATA U UKRAJINI OČITO NIJE DOVOLJAN ZA RJEŠAVANJE INFLACIJE, KAO NI FED-OV NIVO POVEĆAN KAMATNIH STOPA. DAL ĆE RAT U UKRAJINI DOADATNO ESKALIRAT ILI ĆE SE OTVORITI DODATNO ŽARIŠTE, SAZNAT ĆEMO USKORO.
Ko ima pare neka ceka maj ide padanje cijena Stanova i Automobila drasticno 😀😁
ko da nas u bosni interesuje svjetska kriza.. pa mi se radjamo i umiremo u nekakvim krizama
Ono kad cijeli svijet spasava Americku ekonomiju!!! I kako onda da mrzimo Rusiju? Rusija je prijeko potrebna kako bi se suprostavilo americkom zlu…
Očekujem još rast BTC, skontali su i veliki i mali da se treba novca rješavati što prije, što više negativnih vijesti sve bolja "pumpa", poslati će ga na mjesec bez da su to htjeli prije iduće godine.
Ako nekom nije jasno šta se dešava, upravo se priprema teren za uvođenje CBDC (Central Bank Digital Currency) koji će zamjeniti postojeći novac (pri čemu treba upamtiti da CBDC nije novac nego najsnažnije sredstvo društvene kontrole (novac čija važnost ovisi o poslušnosti svakog pojedinačnog korisnika)). Ako ljudi pristanu na ovo onda je kraj bilo kakvih sloboda
Rat u Ukrajini je pokusaj da se kriza papira bez pokrica iz 2008-e. anulira.E glupa Evropo.
Nista ne kontam u textu al imam osjecaj da mi je dupe izlozeno
Svima nam je dupe izlozeno a ujka Sem maže prangiju
Samo poravnati visinu kamate sa PDV-om, 17%. Experiment da vidimo koliko možemo trpiti...
Svi učestvujemo u finansiranju rata u Ukrajini,kroz inflaciju i dizanje cijena
Ogromne količine odštampanog novca je ubačeno u opticaj
.....da se izvršni direktori banaka pozovu na odgovornost..... hahhahahahahhaha