Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cetnicki ministar se ponasa kso da su mu djedovi milioni. Otkaz pa neka trazi gdje se moze tako ponasati i istovremeno primati ministarsku platu.
nedam glas nijednim !
Nekim strankama ne trebaju imaju vlastite izvore financiranja iz Dubaija.
A jesu to ovi izbori što Dodik neće.učestvovati
ko je ovaj Jala Brat iz Kinder Jajeta
Pa jasta,ima miliona za stranke i vase lopovluke a nema narodu za minimalac, ni za penzije, ni za licenja bolesnih
Nermin Nikšić kao član komisije za sigurnost je snishodljiv odnos imao i prema Osmanu Mehmedagiću Osmici jer mu je snaha zaposlena u OSA-i. Pa eto neka se i to zna.
Elmedin Dino Konaković drži presice za novinare pred kojima tako drsko i cinično brani svoga vjenčanog kuma Gordana Memiju, glavnu vedetu spomenute afere. Iako je Memija već bio u neprilikama i upadao u kriminalne afere, Konaković je vrlo drčno izjavljivao kako se neće odreči njegovog prijateljstva. Da stvar bude žalosnija, to nije Konakoviću jedini prijatelj kriminogenih navika i manira o kojem se morao izjašnjavati nakon medijskih prozivki. Vidite da ga opet dovedete na vlast.
Kaže Gačanin na suđenju u Holandiji morali smo osnovati svoju stranku jer se sa Bakirom i SDA nije moglo raditi.
nikad vise sda, makar za dodika glasao!