Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I sta obican covjek ima od toga nista.Npr za zdravstvo odbija 500 km mjesecno moras otic kupit glupu markicu,imas ista prava ko onaj sa biroa.Nemas djeciji doplatak nemas nista ide sve u dzepove politicara i sestrinskih firmi
a gdje zavrsavaju tolike pare?
HDZ-u
Šta nam HDZ Hrvati tajkuni rade?primaju li državnu skrb od RH. HDZ tajkuni pokupovaše pola Zageba i Makarske rivijere a ovi im još šalju neku skrb.
Nikad vise para u državi nije bilo i opet plate idu na639 km
Svaki zaposleni placa u prosjekt dakle godisnje 1000 KM poreza, ukupan prihod od poreza na dohodak i dobit jedna milijarda. Sitno, bas sitno. Ali kad se zna za sta sve pare idu, onda je i to previse.
Subotom i nedjeljom se ne kucaju racuni, valjda tako u zakonu pise.
Sigurno uplacena trecina od onoga sto se proda vlast sretna krade se i oni omaste brke.Drzava propada vlast sabura kredite ce svakako vratiti onaj sto nista nije potrosio na kredit.
Samo Bosnjaci placaju
Bh hrvati jedva 16 posto na nivou FBiH a na državnom nivou ispod 10 posto i hoće pola vlasti u FBiH i trećinu na državnom nivou. Gdje tu pravda? Ima li neko da ove podatke iznese u lice Čović u i Plenkoviću?
Edo jarane, kad bi samo jedan Hrvat ostao u cijeloj Bosni, ima pravo na sve pobrojano, a to je Alija potpisao u Dejtonu. A zbog takvih kao sto si ti, nije ni cudo pa ne zele sa nama nista, pa ni suzivot
Samo treba ukinuti vjeroispovjesti u BiH i svi problemi ce biti rjeseni.
Naplata poreza bi bila puno, puno veća da se izdaju fiskalni računi, jer prometi su ogromni, a 17% završava u džepovima vlasnika objekata - kriminalaca! To je direktno zavlačenje ruke u džepove penzionera, ljekara, učitelja... Dali vi prilikom kupovine tražite fiskalni račun?
Ne trazim. Drago mi vidjet da ljudi varaji drzavu. Sta im je to ona dala?
BH hrvati ukupno 16 posto u FBiH.
Bravo Federacija, bravo. Svaka cast na obavljenom.