Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
daj realnom sektoru ti radnici odose u njemačku.. ovi sa državne sise neće niđe,njima Je dobro
ovi sa državne cice bolje glasaju 😁
Ja se uvjek pitao zašto se narod ne buni, tek sad shvatam da je 90% populacije na državnom (entitetskom, kantonalnom, opštinskom) budžetu. Ustvari nema se ko buniti, zato, samo se častite.
A ja misliila da je najavii rast plata u realnom sektoru...
ovaj čovjek će dovesti usk u kanton slučaj i uništit sve što je Mustafa radio godinama
ONI RADE STA HOCE VIDE NIKO SE NE BUNI I KORISTE TO ALI VALJDA NARODU PREKIPI OVO BAHACENJE PA BUDE KO SA CAUSEVSKIM .SRAMOTA STA RADE KOLIKO KRADU PLATE DIZU A RADNICI PENZIONERI JEDVA SASTAVE KRAJ SA KRAJEM.
Ma budžetski korisnici imaju i previše u odnosu na sirotinju i radnike koji rade kao robovi za neki minimalac. Fujjjjjj
A šta kaže premijer kartona Sarajevo. Sarajevski kanton je najbolji sa parama a nikakve izjave o jednokratnoj pomoći.
Predzi kod privatnika pa ces dobiti pomoc uhljebu jadni.
Jednokratna pomoc je glupost! Za taj iznos dignite ljudima plate! Sve cete ti.e pomoci: veci doprinosi= vece penzije, uposlenicima raste penzijski osnov... ni slucajno jednokratna neooporezovana pomoc!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Ćudić tvrdila da će podržati inicijativu za smjenu Košarca, pa glasala protiv.. To je NS.. Populizam i demagogija.. Šuplja...
Dobro jutro livadicu! Mi upravo razmatramo ko je bolji za predsjednika amerike a ti skroz na drugu temu! Ma nastavi spavati!
moguć je i udar asteroida.
Pravicemo mi SDA od blata .Svaka cast
DOBROJ PARA IMA! ALI ZA BUDZET
Nemoj samo da političarima zapali para uvjek je rješenje REBALANS narod plaća