Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jasmina je dobra osoba prije svega. Želim joj puno uspjeha u radu.
Zemlja Bosna, Narod Bosnjani, kasnije Bosnjaci (prirodna jezicka evolucija), vjere razlicite ali većinom pripadnici crkve bosanske. Kao sto su Rimljani ostali Rimljani nakon sto su postali hriscani, tako su i Bosnjaci ostali Bosnjaci nakon sto su prihvatili Islam, samo sto su se neki od nas posrbili i pohrvatili pa misle danas da su srbi ili hrvati, ali haj šta fali neka bude ko šta hoce.
Cuti mrki vlaju
A skoro sve banke ne placaju prekovremeni rad sluzbenicima. Presutno odobravate kriminal nakaradnih menadzera, direktora i sefova sluzbi.
Kakve veze ovaj komentar ima sa Centralnom bankom i guvernerima?
@Liga: 😂🤣😂 centralna banka ne upravlja druge banke.
Kad ćete ukinuti sve zombijevske naknade za račune..podizanje novca na bankomatu..itd
sada ci visak novca Centralne banke da se da dodiku. vrijeme ce pokazati, sve ce trojka prodati, zato su i nametnuti. vec nas zaduzili milijardu, niko o tome ne prica. dok god rade za interese veliki koperacija sa zapada i rusitelja drzave, vecian medija suti. dok prestanu da sluzit njihovim interesima, izace na vidjelo njihov prljav ves. vec u KS zaduzili preko 600 miliona, ko god dode poslije njih tesko da to moze ispravit
Mali, malecki primitivni zeleni, nista vam nije ostalo osim lazi! Moj lazove useru 53701, ti lupas neistine. KS se moze zaduziti do 10% budzeta. Do danas je KS zaduzen 5% ili 75 miliona KM. Jos ima prostora toliko. Vi mali, neskolovani zeleni cete crknuti od zavisti i nemoci!
Možeš lagati neke ljude sve vrijeme, možeš lagati sve ljude neko vrijeme, ali ne možeš lagati sve ljude sve vrijeme .kanton sarajevo ima budzet milijardu i dvijesto miliona a zaduzio se 620 miliona, to je izjavio UK (iz NIP-a,premijer kantona), za tvoju informaciju ja sam srpkinja iz sarajeva koja je glasala za trojku, za vas prevarante nikad vise.
Drago mi je ! Ona je bila super na EFSI !
Naš bankarski sistem je vrlo stabilan jer je mrtvac, a mrtvaci su po definiciji jako stabilni jer se ne miče. Osim toga on je Eldorado za strane bankare koji kao pijavice isisavaju sav kapital i bogatstvo zemlje.
Guvernerka Centralne banke drzave koja nema svoju valutu skoro 30 godina. Cestitamo !!!
Imamo. KM. Ili ščim ti plačaš stvari po BiH?
prvo kod frizera pa u banku ili sudeci po frizuri sivo nam se piše 😂🤣😂🤣
Onaj majmun prodaje tonu zlata i pravi se pametan. Neko mu ruku stego, domaći izdajnik
Jesu, al stegnuli da mu cestitaju na dobrom potezu. Stegni i ti i pozeli srecu gospodji, o njoj je clanak.
Ma stabilni smo švica draga moja jasmina
Ova žena će da radi u korist IMFa i najbolji je kandidat za tu poziciju.
Kada ce Bosna i Hercegovina postati dio SEPA sistema placanja?