Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Putin se nada izgraditi BRICS, koji se proširio na Egipat, Etiopiju, Iran i Ujedinjene Arapske Emirate, kao i Brazil, Rusiju, Indiju, Kinu i Južnu Afriku" Po klixu ispade da se BRICS proširio na potonjih 5 država, a one ga osnovale, klixe, ljubavi moja neuzvraćena :)
jooooooojjjjjj
Ne znam da li biti za Ruski Briks ili za Američki NATO. Jedni vole Srbe, a drugi Izrael.
Lako je. Jesi li Bosanac ili Palestinac?
Hoćemo u BRICS nećemo u EU. BRICS zdrava unija sa normalnim zakonima i bez islamofobije.
Haaaahahahaaaaa
ne čudi to gdje vi sda želite
Uz pomoc RSa...
Smijesni su ovi koji govore kako niko ne ide da zivi i radi u zemlje Bricsa. Pa i ne mora da se ide, nije poenta selit se tamo, bitno je da se sa njima povezes i saradjujes ekonomski i da ti bude dobro u svom i na svom kroz saradnju sa njima. Samo Moskovska oblast moze progutat sav rod sljive ili jabuke iz BiH i nama dobro. Ali ko ce to vama objasnit jer ne znate ni sta je rad ni ekonomija. Mislite samo kako ce nesto past s neba ako si na strani EU. Hoce, pasce s neba ha ha
rusi propali ko cep inflacija 340% i oni nesto pricaju hahahaha
098@ Amerika najzaduženija zemlja na svijetu.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dajte i meni ovo čime se ovaj udara!
Vec sada BRICS ima 51% svetskog BDP-a i 44% svetske sirove nafte. U Nedelju uvece a najkasnije u Ponedeljak ujutru predsednik Vucko saopstice odluku da li ce prisustvovati samitu BRICS-a u ruskom Kazanju. Nadam se i ocekujem da ce odluka biti pozitivna, od clanstva u EU ocigledno nema nista pa je dosao trenutak da se neke odluke donesu u skladu sa tim. Nema vise sta da se ceka i odlaze predsednice Vucko....
Sjetite se eksperimenta sa psom
rusi propali ko cep inflacija 340% i oni nesto pricaju hahahaha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BRICS kontrolira 2/3 svjetskih sirovina, minerala. Samo Kina ima preko 50% svjetske proizvodnje .
Isto tako BRICS kontrolira i 80 posto svjetske sirotinje i ima 4x zaostaliju industriju od Zapada. Sam SAD ima vojni proračun veći nego slijedećih 9 država zajedno.
rusi propali ko cep inflacija 340% i oni nesto pricaju hahahaha