Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Postali smo kriminalna jazbina ko Chicago.
Sta ocekivati pedofili nam rade po skoloma, zoljama kafice gadjaju, pucaju po autobusima, evo danas ispovijest zene direktora turisticke zajednice, Kenan Magoda krvnički maltretirao suprugu, zloopotrebljava se smrt u politicke svrhe, nijemo se suti na ubistvo Dzena Gadzun zbog koalicionih partnera....
Hvala na SMS obavijesti. Profesionalno.
Rajfajzen Banka najgora a svijetu Meni supruga umrla 2018 godine oni joj jučer poslali pismo na kučnu adresu o novom načinu poslovanja od 4.01 2023 itd.......niđe veze Pa zar nema u uvid da taj neki račun niti prima sredstva niti je u opticaju....Kartica istekla prije dvije godine.
Šta je radila banka!?
OVI POKUPILI LOVU IZ BOSNE, PREBACILI U CENTRALE PO AUSTRIJI I NJEMACKOJ, A ONDA U BOSNI DAJU KREDITE OD BOSANSKE LOVE PO KAMATI OD 16%.
Najgora banka na svjetu Raffeisen, ja ne razumijem kako jos raja njima ostavlja novac?? To je kriminalna poslovnica da šiša one koji ne znaju. Bio sam kod njih dugo vremena..dok nisam skontao da su mi nestale pare u toj banci I drugiljudi su se zalili.. samo ti uzmu lovu pa se ti ganjaj sa njima po sudovima ja sam i prijavio slucaj u federalnoj jos nisam dobio odgovor ima 1 godina ma da du i druge banke tu i tamo ali raffeisen 0 bodova
@gooUswr1645794053 a vidiš meni su super. Sve sto imam kupila sam od kredita sa porodicom zajedno. Ja imam predivno iskustvo s njima.
Kako pored kamera i zastitara moze neko postaviti bombu, a da se ne primijeti? Svaka banka ima kamere i zastitare. Nazvati moze svaka budala, ali da postavi bombu i da ga niko ne vidi je smijesno. Prije ce biti da je nesto drugo u pitanju.
@hti, ja bila u 17:30. Sve ok. Produžili su do 19h. I da, preglupo ti je pitanje.
NIje ni postavljena bomba, ali kad ima dojava policija radi po duznosti i evakuise sve uposlene. Pa valjda znas koliko ima ovih prijava pogotovo za skole, sudove isl.
Nesto se kuha iza kulisa ovdje.
U dvije banke da se kuha? Sumnjam
Ja konto hoce Putin da ih gadja
nisu jos isplatili onih 100KM nekome puko film
Najgora BANKA na planeti zemlji.
Čime im se prijeti?
Nije Hastor ? Nije..ili
Jel Kavački ili Osmičin klan ? Pitam za Karla Heinza.
Ovo onaj Karl-Heinz garant opet nešto usro.