Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne brinite se za RS, ima narod pa dva bubrega pa neka jedan prodaju za voljenu RS.
bubrezi su vec pod hipotekom
Svaki mjesec im treba 40 miliona KM pored onih 700 miliona koje godišnje dobiju od FBiH. Kakva je to rupa bez dna, samo Bog i SNSD zna.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
MAŠALA nije malo 35 miliona kamata 6,10 % na godinu Mile Baja je HEROJ Bošnjaka iselio je 400.000 Srba za 15 godina.Hvala Mile nastavi tako.
Sad ce Milojko novu mecku,valja promjenit,zastario model. Hebes kredit.Tko god ga vracao,Gorica i Igor iz Moskve sigurnio nece!
Bog me ubio ako mi ne budemo ovo svi vraćali na nivou BIH...živi bili pa vidjeli...Kirija se mora platiti ,a koji će podstanar dati manje važno
Sve ce to nasi glupani pomoci da se vrati. I da dodje do toga da probosanska strana ima jake predstavnike, ovi s druge strane bi ih optuzili sto im ne pruzaju pomoc i prijetili bi otcjepljenjem.
Rule number 200, go so deep in debt and make fun of everyone
Valja na Hvar otići s helikopterom, sve dolazi na naplatu
Dodo im dusu uzima ali oni srbuju i gladuju a vrlo brzo nece biti love za plate jer ce se morati vracati dug a Dodo ce im se iz Rusije smijati
usfalilo za džeparca vladajućoj kamarili
Idemooooo daj meni, daj Dodiku, Cvijanovicki, Nesicu, Stevandicu po jedan kreditic
ovako mogu narednih sto godina
Koliki je promet na banjaluckoj berzi🤔?
Ne zna ko je veća rupa bez dna Rudnik Zenica ili RS.
'Srbujte makar slamu jeli', Milorad Dodik
Koji jad i bijeda !!! I oni bi drzavu🤣🤣🤣
Da mi je viska para da otkupim. Pa ovu kamatnu neces dobiti ni kod matere rodjene
Ide uskoro bankrot Zato ce dodo pojacati pricu o ustavnom sudu, stranim sudijama da zamaze glupom narodu oci