Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E cuj ekonomski rast pa ovi ce proglasit i ekonomski rast Sudanu i Somalili samo da plasiraju kredite. Ko je ove lihvare od Svjetske Banke poznavao nikad napretka nije imao.
Treba biti 30% godišnje deset godina za redom !
Cuj cirkusa i analize od strane Trojke . Trebao bi ... mi smo vidjeli sta ste uradili za 2 god Od suficita 700 miliona , sve potroseno i zaduzena nova milijarda. Otjerati Smita i skinuti Trojku , tad ce krenuti prosperitet...
Njiva Nametnuti daje Didiku 370 miliona godisnje.Otima novac Poreskih obveznika Federacije.Sta se ceka. zasto se ne sudi ovom lopovluk.
Znači penzije će Njiva povećati od 0,25 do čak 0,37 % !! Mašallah!!
To su dobre vijesti. Skroz malko fali da imamo velik rst ekonomije i zivotnog standarda. Stvarno samo malo fali.
Još malo i švicarsku ćemo prevazići
davno je prekucali samo ti to jos niko nije rekao hahah