Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rudnici litijuma štete prirodi isto kao i svi ostali rudnici jer je u pitanju čvrsta ruda ! Nema razlike ! Tako da nema razloga da se ne kopa !
da pogodimo ko je CEO ? da nije Imdijanac ?
neće kopati...i Faćo je sa vama..nema kopanja kad bi smo svi isghinuli
Valjda nam se braća srbi obogate od litijuma,napokon nesto pozitivno
Ako neko sumnja da će se u Srbiji kopati, uprkos protestima, evo mu dokaza kakvi su igrači sve u igri. Nije džabe jedan Scholz dolazio maksuz u Beograd da pogura projekt. Čeka se da Vučić potkupi 'ključne igrače' protestanata. Kopanje će moći biti spriječeno samo nekom revolucijom ili građanskim ratom tamo prijeko.
Preko naših leđa?! Neće da može! Ili neće kopati ili se seli kompletna moja porodica obrazovanih ljudi.
Pa imaju moravsku bananu u djepu, sad mogu sta hoce! Jos kad im solnu kiselinu u vodotokove puste.
Slanu kiselinu???