Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Išao ja u osnovnu školu i kad ucim stari gleda tv i ovog lika zapamtim po nausnici,završim srednju,zaposlim se i fakultet nesto probam i ništa od tog,promjenim nekoliko poslova, djevojaka, golfova dvica pa nadzem sebi opet djevojku pa se oženim pa dobijemo djecu promjenim opet nekoliko poslova i golfova a djeca vec porasla krenula u šklolu sjede uče a ja gledam TV i pitaju sad mene djeca ko je ovaj celo sa nausnicom. Pametnom dosta.
Ovakve metuzaleme voli Bakir i Čović, umjesto mladih doktora nauka, nas vode nepismeni, korumpirani ali podobni starci.
Greska MMF-a, po ko zna koji put, da mislim da su u pitanju dilovi MMF-a i nasih lopuza.Opet se kao jedan od uslova za dobijanje kredita navodi po ko zna koji put borba protiv korupcije.Pa neka sada MMF navede i jednu presudu za visoku korupciju za posljednjh 20 godina.U pitanju je PRODAJA ZEMLJE I RESURSA .KUPAC MMF--PRODAVAC NASI "IZABRANI PREDSTAVNICI KONSTITUTIVNIH NARODA".
Klix trlja ruke treba od donatora 1 Milion za novu opremu da ih bolje reklamira. Od ovih FARAONA bicemo mi jos 1000 godina robovi a njihove kuce ko atomski Bunkeri SIROTINJU neka izvlace ispod cigla i neka cijelu noc ceka napolju zemljotres dok njega neka starleta maze po celavoj glavi i muze budzetske pare .
Obecali da ce potrositi
Boze me sacuvaj na sta lici ovaj "nas" ministar. Pa ko ce ga ozbiljno shvatiti kada dodje u kontakt sa njim....zato nam i jeste ovako. Lijepa 2022. godina kada dolaze opsti izbori, a moglo bi i ranije da se pokrenu promijene i to drasticne bez ovih metuzalema koji vise ni zasta ne sluze.
obećao smanjenje plaće poslanicima za 30%.
😂😂😂😂😂😂😂
Bevanda i Špirić su na najvišoj ljestvici..
samo se znamo zaduzit od 95 e do sada
Gledaj osmijeha, vec razmišlja gdje bi mogao skrviti koji milion
pa dokle više.....
owaj cowketow grob se kotrlja owdje 100 godina, a nigdje pomaka??
Uskoro ce potpisati Slobodnu državu Herceg-Bosnu
Ah, biće primljena samo prva tranša,kada se dio para daje samo za obećano, a ostale tranše nikad se ne mogu podići, zbog neispunjenih obećanja! BiH ima milione nerealizovanih kredita/fondova,jer naša vlast radi na tu foru,istovremeno njima i njihovim bližnjim nikad bolje i bez ikakvih sankcija jašu i dalje i istovremeno urušavaju ovu državu.Neke afričke zemlje su već postale respektabilne za nas!
Jadni li su ovi naši tzv. političari. Oni bi nekad možda i htjeli nešto uraditi za narod, za EU, ali oni to jednostavno ne znaju. Političar se školuje, kao i doktor medicine, kao arhitekt, a u nas svaka šuša misli da se može baviti politikom, finansijama i td...Pa smo onda i mi jadni zajedno s njima.
@Gizmo Jaro,jadni smo mi! Ne oni!Njima je super,nikakve odgovornosti,odmah se potežu nacionalni interesi,pa pametnom dosta! U BiH je najisplativije zanimanje-političar!
Pjandura!
Ovaj Bevanda 20 godina ministar finansija,