Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Je je kao i ova inflacija.. Nije bit to nego sto nece biti poslova niti preko pickjobs stranice koji nude da van ides radit vecina ce se spustit na nulu da niko nece zaposljavat...
Trebamo odvojiti marku od eura, nije ko da smo toliko nesposobni da nemozemo imati nezavisnu marku
Baš je ojačao. Za ebenog VW Pola od 998 ccm treba izvojiti 20 000 ojačanih eura.
Garant će banke sniziti kamate … ahahah
samo jos jedan posting reprezentink d normala raja (Sa-Bg-Zg-Pg) : meni je sve skupo s mojih 900maruna/mj. Kakim se na vase prognoze. Daj kladionice prognoze.
Ja opet kažem da vjerujem više svojim očima nego ovome što govore ovi kvaziekonomisti. Oni znaju da će recesija biti kratka. Recesije će biti a tako su govorili i za cijene i inflaciju da će biti kratka a evo svaki mjesec gore i gore.
https://www.youtube.com/watch?v=3R_HW6dy7KI&ab_channel=MislavKolaku%C5%A1i%C4%87%2CnezavisnizastupnikuEP
Kakva fajda kad ljudi rade ovdje za 300€
Sto je euro jaci prema dolaru jeftinije gorivo, IT oprema i sva druga roba koja se placa u USD.
Putleruuuu.. 😁