Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Banka na oročenje daje 1% godišnje. Meni yield 2% dnevno
Moguce je kontrolisati samo velike mjenjacnice, ali generalno trziste nije moguce. Sustina kriptovaluta je potpuna privatnost transakcija. Mogucnost da posaljes bilo koju svotu bilo kome u svijetu za 10tak minuta
Mozes li mi pojasniti sta je anonimno u tome sto bilo ko u svijetu moze da preuzme sve i jednu transakciju odnosno cijeli blokchain i uprati svaki novcanik i svaku transakciju tog novcanika i besplatno na internetu poveze novcanik sa lokacijom i korisnikom koji stoji iza njega? Sta je tu anonimno? Jedina anonimna stvar je sto bloggeri pisu da je to anonimno xD.
Jos jedan primjer "anonimnosti", recimo vrtis ti bitcoine po novcanicima koji su "anonimni" i odlucis na kraju da potrosis te bitcoine ili isplatis iste u parama, tim potezom ces otkriti identitet i onda te mogu povezati sa cijelom historijom transakcija. Znaj i to da prvi put kad upalis kompjuter ili mobitel ili se konektujes na internet ti si povezan sa njima i sve sto je sa tih uredjaja se zna cije je.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svi pisete izgubit ce te novac, pa sta je 300 do 500 eura dati za godinu, da ste to ulozili u bit prije 7 godsad prst u uho, sta fali probat svakako trosi se na razne gluposti, nema se potrebe zavaljivat. Ha vam preporucjem ada cardano, pozz
OVO JE SAMO VELIKA PREVARA !!! ULAGANJE U VJETAR !!!
Ma klixu se vidi da komentarisu vecinom oni koji su samo na klixu i culi za kripto svijet. Znaci nema dalje
Prva stvar sta ce se desiti ako banke naprave svoj protokol i digitalne valute i drzava zabrani bilo kakvo trgovanje bitcoinom i ostalim kriptovalutama? Druga stvar budala je ko misli da je ovo anoniman način trgovanja i razmjene. Treca stvar vrijednost ovih valuta je kontrolisana od strane pojedinaca koji imaju vecinu valute i koji preko medija pumpaju cijenu a potom povale narod da uzmu kes.
Je li stvarno mislite da je realno da Elon musk napise kako je kripto dogcoin dobar i da mu cijena zbog toga naraste 300%. Zadnja stvar kriptovalute su u vlasnistvu naroda, a cijeli svijet je u vlasnistvu banaka. Onaj ko misli da ce kriptovalute poremetiti taj poredak je budala. Ono sto ce se desiti jeste to da ce banke uvesti svoje digitalne valute i zabraniti upotrebu svih ostalih.
Koji je ovde lopovluk to ce se tek nekad u buducnosti znati. Lova a nigdje je nema. Vazduh.
Koji je ovde lopovluk to ce se tek nekad u buducnosti znati. Lova a nigdje je nema. Vazduh.
Ljudi ne razumiju da ro nisu samo valute nego investicija u peotokole itd. Nesto bez čega neće moći moderni svijet za par godina...
samo kupovati postepeno svaki pad i akumulirati
Zna li neko zašto sam prije mogao preko Binancea kupovati našom karticom a sad ne mogu ?
KuCoin je bolje
Banke u BiH zabranile svaki vid trgovanja kriptom
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Duplo više vrijednosti nego svih eura u cirkulaciji.
Dodik pokupovao sav Big Toin, zato porasla vrijednost .