Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta ce im ovo??? Stoka moze i trave jesti.
Pa ovo je vise smijesno, imaju tomovi naucnih radova i empirjskih primjera da je ovo nemoguce napraviti - onog trenutka kad theras nekog da prodaje po niskim cijenama taj povlaci robu iz prometa i prebacuje se na druge stvari. Penzionerima zamazuju oci, svi ostali su na tikitokiju i ne obracaju paznju. Fuj.
Samo da čvarci, brlja i bjeli kuk ne poskupe
Kad se vlast mora brinuti o cijeni makarona to znači d je vrlo loša situacija
hoćel bit parizera povoljno, šta kažu
Ja krenem na svoju vikendicu u Rogatici.Na putu iz Sarajeva svratim u Power trgobinu u Sumbulobcu.Usteda bar 10 posto.
tek ce da se zatvaraju firme i otpustaju radnici....
Sta ih ima regulisati kad je sve sa cijenama otislo u pm
haha
U ENTITETU !!!!
U ENTITETU !!!!!
U ENTITETU RS !!!!!!
Bravo!
Prije su bacali prasinu u oci. Sada zilete bacaju. Jbg ovce ce to progutati taman I slijedi hodali. Radi a srbuj, I nemoj se sekirati.