Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su im koificienti?
zavisi od pozicije i naobrazbe
Valja kupiti izbore u oktobru. Sad ce i drugi dobiti povisicu. a sve ćete vi vratiti
Ovo nema nikakve veze sa lokalnim izborima u oktobru.
De da se vratimo u 1996 godinu mozda trebamo vise za privatnike radit vise za manje para fuj nemogu da vjerujem sta ovdje desava u Bosni
20 eura povećanje a u zadnje 2 godine sve poskupilo 30% Mene bi bilo sramota ovo objaviti. Jad i čemer
Halo! - Dobro veče, hotel Hilton, Kako vam mogu pomoći? Jel gazda tu? Želio bih razgovarati sa njim o kupovini vašeg hotela. Inače radim u zavodu Pazarić, da ne mislite da je neka zeza.
Grdne rane moje. 400KM
Žalosti je i napisati mjesečnu platu od 400 km,, da ne govori te o Burkina Faso Državi?,,,
plata raste a i samaranje pacijenata. Metode ustanove ko iz srednjeg vijeka. Direktor kojeg Delic brani je davno bio smijenjen. Ta ustanova izgleda ko iz horor filmova Umjesto povecanja plata treba li ste sticenicima uciniti lijecenje bolje.Kroz obnovu kompletnog zavoda.
Povećati i njima plate jso u zdravstvu.
Divno,a nasi politucari i rukovodioci od 4000 do 8000 KM
Kako su enormne razlike ovih osnovica od firme do firme a tako i ovakvih institucija !
tamam za cevape sa lukom i kajmakom.
Bogami se dobro opariše...sad će jednom u mjesecu moći kupiti i kilu mesa!
Ako pričamo o teletini onda samo pola kile. Strašno. A Sabina kukala zavod ovako-onako. Nisu ga okrečili a 4 godine na vlasti. Kakvo licemjerje
pred izbore
Znaci samo ste penzionere pustili niz vodu,netrebaju vise nizasta,podicete i zdrastvenim radnicima i mladima,namazani ste vi,samo u deficitu kod penzionera,za mene penz.nisu normalni ako 3 oktobra nebude 100000 u Sarajevu na protestu.