Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Šta će nam eu fondovi kad ovi zgrću milijarde
Poskupilo sve 30% i kaze rekord kako nece biti.
došla dijaspora sa parama. hvala sto postojite
Samo deru ljude nista ti i ne ostane dok poplacas drzavi, sta radite s tim parama
Bit će toga i više jer inflacija se opet zahuktava. I nemojte da vas varaju, državi inflacija paše i njome pune budžet i rješavaju se dugova. Em vam smanjuju platu, a da na papiru izgleda da ste još dobili i povišicu, em vam kradu ušteđevimu.
gooUser...353, nema para za boracki dodatak dzaba milijarde,znas kad ce biti ,kad izadjemo na ulicu i sve stane,tad ce biti za 3 dana jer love ima,do tada ona ide budzetlijama i stranackim uhljebima.
Brojke rastu već par godina a narodu sve teže i teže. I to vam dovoljno nije nego još kredite dižete.
TAKO JE SITNA buranija puni a ostali krcmeeeeeeeeeeeeeee
malo je to za gladna usta geometra iz konjica.daj koji kredit!
E sad zamisli, da nema kantona, entiteta, distrikta...
Je li ovo za pohvalu ili sta?
Republika BIH zauvijek saveznik i prijatelj s Drzavom Izrael! Zatvor i crna zemlja teroristima Hezbollaha, Huta i Hamasa! BiH podrzava rjesenje od 2 drzave, osudjuje gubitak zivota civila i poziva na mir! Volimo SAD!
Dragi damire kakve to veze ima s prikupljanjem poreza
Dokaz koliko su proizvodi skuplji u odnosu na proslu godinu, a Tro(bo)jkasi kazu da je puno milja maraka minimalca
Evo prijedlog, otvoriti podracun, na kraju fiskalne godine iznos prikupljen u jednom mjesecu, eto nek je i najnizi, transferisati za lijecenje gradjana u inostranstvu! Da bar nekog hajra ima od PDV...
lako im je prikupiti novac u budzet kad im je Fadil Novalic sve poslagao i cijeli program isplanirao i implementirao. Trojka niti jednu neprednu ideju nije ponudila.