Komentari (238)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najgora vlada ikada, u grob ce nas strpati. Hajmo raja osloboditi Novalica i vratiti ga na mjesto kojem je bio. Ovi ce nas totalno srozat, NEPOPRAVLJIVO.
Sta ce tek uraditi do 2026te jbt koji su to nesposobnjakovici i kukavice.
Ova izdajnička nametnuta, nesposobna, podanička vlast je zrela za smjenu, pakšu trojka, njiva nikšić = nesposobnost, neznanje, podaništvo, izdaja, potrošene pare koje su imali od Fadila, enormna zaduženja kod MMF-a, , poskupljenje struje za 20 a ne 10% kako kažu, nikad gora vlast nije bila, NAROD I PENZIONERI ODMAH NA PROTESTE, SMIJENITI OVE NESPOSOBNE DOK NIJE KASNO
PRIKAŽI ODGOVORE (21)
2023 god. je mila majka,šta su radili u ovoj 2024 god.Konstantnim zaduživanjem se krpio budžet,prihodi dodatno pali a rashodi i zaduženje dodatno naraslo,već se nazire da novca nema za neke osnovne budzetske stavke.
Ova izdajnička nametnuta, nesposobna, podanička vlast je zrela za smjenu, pakšu trojka, njiva nikšić = nesposobnost, neznanje, podaništvo, izdaja, potrošene pare koje su imali od Fadila, enormna zaduženja kod MMF-a, , poskupljenje struje za 20 a ne 10% kako kažu, nikad gora vlast nije bila, NAROD I PENZIONERI ODMAH NA PROTESTE, SMIJENITI OVE NESPOSOBNE DOK NIJE KASNO
Dopustili smo da nam pripadnici UZPa i njihovih nametnutih i nelegalnihi nelegitimnih Sejda pošalju nevinog na robiju najboljeg premijera kojeg smo ikada imali. Nije do Stranoplaćenika, do nas je, zato i ispaštamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
bitno je da oni nisu u minusu
zato sto su svi koji ista znajo otisli vani ili rade za ino trzista, a uhljebi se uhvatili posla o kojem pojma nemaju
Nisu fulili nego pokrali
Trojka je otkočila sve HDZ projekte, više od 50 posto novca za projekte je otišlo za HDZ projekte. Stotine miliona KM i ako jedva sa 16 posto učešća u BDP FBiH.
Živimo u državi koja uzima 17% pdva, ako imas dobit firme uzimaju ti 10%, porez na plate, na imovinu i sta jos ne i opet u deficitu. To je pokazatelj koliko se krade u državi. Lijepi šerijat, gdje 2.5% placaju bogati i sve funkcionise.
Da ima DRŽAVE bilo bi i SUFICITA(ali ne LAŽNOG) !! Zašto se ne OBJAVLJUJU skraćeni godišnji izvještaji o POSLOVANJU VLADA(državne, entitetskih, kantonalnih ili opštinskih), a za koje su zainteresirani GRAĐANI: planirani i rashodovni BUDŽET sa glavnim stavkama. STATISTIČKI podaci o broju zaposlenih u državnim, entitetskim, kantonalnim organizacijama i u realnom SEKTORU, vrijednosti IZVOZA i UVOZA, visina UNUTRAŠNJEG i VANJSKOG duga,...
nije tu niko nista fulio, nego su prodali narodu maglu na usvajanju istog
Faruk ,javi se.....
Ma nije to ni loše toliko ko nam sve sjedi na raznim pozicijama hahahahaahhaah
Realno, Miokovića nije briga, ima ured, sekretaricu, službeno auto, brata postavio za direktora domova zdravlja, kćer uhljebio. Kakav deficit, kakvi bakrači!?
Dole njiva vlada...
tebi je čavaliću mentor bakir i ne znam zašto se sdfabih stranci daje toliko prostora u medijima
Cuj fulili za 1,1 milijardu. Moja nana bi manje fulila sa 4 razreda osnovne skole.
Hitno ostavke hitno!!!
To sto su potpisali sa EU unistilo je rudnike Termo Elektrane Arcelor Mittal kicma privrede BiH .